- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Mal krali DiagneMal mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal krali DiagneMal mı?
sanane lan ayıoğlu ayı
Mal kabul de kaleci mi?Mal krali Diagne
Mal kabul de kaleci mi?
UEFA çekişmeli alacak , süreç devam ediyor lisans verilmeli demiş.Bu oğulcan konusu noldu ya fifa uefa bişey demiyor mu
afiyet olsun. yeni yedim.Heladayim suan var mi istedigin bisey
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Arsenal City maç başlığında istişare edelim.hea dogru ya lan![]()
Maç konusu içinde olacaktı. Son sayfalardan geri gelirsen bulursunRanders maçının full hali varmı
Burda biri paylaşmıştıda bulamadım
Karabasan bile bana denk gelmiş.
Arsenal City maç başlığında istişare edelim.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçta iptal oldu herifin bacak gitti.ketinda mıydı neydi randerslı, acaba göz hapsine alındı mı o çocuk.keşke bi spor yazarı sorsaydı hocaya izlemeye alacakmısınız diye
Bunu onların düşünemeyeceğini düşünmen çok iyiymiş.ben burak elmas olsam falcaoya 2 million babele 1 million verip kontrati fesh ederdim. 8 million verecegine 3 million ver ve 2 tane yabanci oyuncudan kurtulursun.
berb balaban olmuyor muKatılıyorum. Zaten UEFA'ya 25 kişilik kadro 4'ü kulübün altyapısından yetişmiş isimler olmalı. Şu an elimizde Arda, Yunus, Atalay ve Işık Kaan var bu kontenjanı doldurmaya namzet olan. Ozan Kabak hamlesi olursa bu yönden de iyi olur.
FM profili ile güncel istatistikleri hiç örtüşmüyor, bu yüzden paylaşmamıştım profilini. Muhtemelen 22 ile birlikte güncellenecek, ciddi bir değişim olacak profilinde.Bu takima top kapabilen sert ortasaha lazim. Bu oyuncu bildigimiz MC/AMC
bize DMC/MC lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 136588
Fikrini soran var sanki at yaprağı.Bu da kendini Emre Utkucan falan sanıyor
Randers maçının full hali varmı
Burda biri paylaşmıştıda bulamadım