Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takima top kapabilen sert ortasaha lazim. Bu oyuncu bildigimiz MC/AMC
bize DMC/MC lazim ya da DMC/MC/AMC

Ekli dosyayı görüntüle 136588

FM profili ile güncel istatistikleri hiç örtüşmüyor, bu yüzden paylaşmamıştım profilini. Muhtemelen 22 ile birlikte güncellenecek, ciddi bir değişim olacak profilinde.

Ajax maçında DMC görünüyordu ama maç içinde AMC gibi oynadı. O maçta defans yönü kuvvetli görünmedi. Bu o maçtaki pozisyonu ile mi ilgilidir, yoksa defansı mı sevmiyor ben çözemedim.

Harroui videolarda nerdeyse Gedson'dan bile iyi duruyor videolardakinin yarısı kadar oyuncu olsa bile bu ligin çok üzerinde olur. Oyuncuyla İngiliz takımlarının ilgilenmesi ümidimi arttırdı bu transferin olması çok iyi olur bence. Taylan ve Berkan'ın yapamadığı işlerin hepsini yapıyor top sürmesi,uzaktan şutları ve sürekli gol düşüncesi var baya farklı oyuncu. Melo-Selçuk'tan beri orta sahadan alamadığımız skor katkısını Harroui'den alabiliriz gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Sol kanatta gelmeli,orta sahaya gedson dışında özellikle defansif yönü güçlü bir oyuncu daha gelmeli ozan,kaan,halil kimi alabiliyorsak alalım.

Ondan sonra birisi sakatlandığında veya cezalı olduğunda apışıp kalıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav 3 milyona bırakıyorlarsa Harroui’yi niye düşünüyoruz ki? Paket yap gelsin hemen. Genç, eli ayağı düzgün, top süren, adam geçen bir topçu. Fiziği de yerinde. Zarar etme ihtimalin yok gibi.

Gedson’dan bağımsız olmalı kesinlikle. Ligin ilk yarısında avrupa maçları, ikinci yarısında da fikstür sıkışıklığı yüzünden haftaiçi haftasonu maç oynayacağız sürekli olarak. Geniş kadro lazım. Taylan, Berkan, Gedson, Harroui, Cicaldau rotasyonu çok iyi olur.

daha iyi oynayan oyuncuyu oynatarak mı?

yoksa siz mohammet için G.sarayı harcamasını mı bekliordunuz ¿
Mohammed icin galatasarayi nasil harcayabilir?? 23 yasindaki gelecek vaad eden yetenkli forveti oynatmak herhalde galatasarayi harcamak degildir... formsuz felanda degil kendisi bana göre. galatasarayi emre akbaba arda vs icin "harcarken" iyidi ama 😂 mohamed oynadigi sürelerde gayet iyi oynamistir ama 45 dk süre vererek bi oyuncudan über performans bekleyemezsiniz

Transferin bitmesine 4 gün kalmış. 3 tane forvetimiz var. Söylentilere bakılırsa 3 ü de takımdan gidebilir. Her an her şey olabilir. Bu durum beni endişelendiriyor. Son günlere bu şekilde girilmemeliydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben burak elmas olsam falcaoya 2 million babele 1 million verip kontrati fesh ederdim. 8 million verecegine 3 million ver ve 2 tane yabanci oyuncudan kurtulursun.
Falkonun 7m
Babelin 3-4 m maaşı var deniyo

Biri 5m diğeride 3m nu bırakıp gidermi sence

Zaten oynamadan paralarını alan adamlar bunlar oynama dertleride yok

Maaşlarının en az yarısı kdar vermeli kulüpler diğer yarısınıda biz verip gönderebiliriz

Ajax maçında DMC görünüyordu ama maç içinde AMC gibi oynadı. O maçta defans yönü kuvvetli görünmedi. Bu o maçtaki pozisyonu ile mi ilgilidir, yoksa defansı mı sevmiyor ben çözemedim.
İzlediğim, bildiğim bir futbolcu değil açıkçası. İzleyenlerin söylediklerine, istatistiklere bakarsak ikili mücadeleleri seven, rakibin sahasında da ciddi bir top kapma becerisi gösteren bir futbolcu gibi görünüyor. Takip eden arkadaşlar bu konuda bir şeyler söylerse çok güzel olur.

Mohammed icin galatasarayi nasil harcayabilir?? 23 yasindaki gelecek vaad eden yetenkli forveti oynatmak herhalde galatasarayi harcamak degildir... formsuz felanda degil kendisi bana göre. galatasarayi emre akbaba arda vs icin "harcarken" iyidi ama mohamed oynadigi sürelerde gayet iyi oynamistir ama 45 dk süre vererek bi oyuncudan über performans bekleyemezsiniz

şu an için çatne daha kompedan bir performans ortaya koyduğu için mostafanın yedek kalması mostafayı harcamak değildir, çatnenin formu illa ki düşecektir o zmn da mostafa çıkıp kendini tekrar göstermeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt