Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts'nin Brentford'ın istediği rakamları verebileceğini düşünmüyorum ama Halil'in babasının tutumunu beğendim. Ts için güvenilir kaynak sanırım.

TSKULİS - ÖZEL HABER

BABASININ AKLINDA GALATASARAY VAR

Trabzonspor Yönetimi, Halil Dervişoğlu'na geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın verdiği maaşın yaklaşık olarak 3 katını teklif ettiğini buna rağmen Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu Trabzonspor'u oyaladığı ve Galatasaray'ın Halil'in kulübü Brentford ile anlaşmasını beklediği öğrenildi.

YAKIN ÇEVRESİNE İTİRAF

Her transfer sezonunu Trabzonspor üstünden oğlu Halil Dervişoğlu'nun pazarlamasını yapan Muzaffer Dervişoğlu, yakın çevresine "Halil Trabzonspor'da üç liraya oynayacağına, Galatasaray'da bir liraya oynaması onun gelişimi için daha iyi olacak" dediği öğrenildi. Yaşanan bu olaylar üzerine Trabzonspor Yönetimi, Halil Dervişoğlu'nu transferinden vazgeçtiği öğrenildi.

Ts'nin Brentford'ın istediği rakamları verebileceğini düşünmüyorum ama Halil'in babasının tutumunu beğendim. Ts için güvenilir kaynak sanırım.

TSKULİS - ÖZEL HABER

Trabzonspor Yönetimi, Halil Dervişoğlu'na geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın verdiği maaşın yaklaşık olarak 3 katını teklif ettiğini buna rağmen Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu Trabzonspor'u oyaladığı ve Galatasaray'ın Halil'in kulübü Brentford ile anlaşmasını beklediği öğrenildi.

YAKIN ÇEVRESİNE İTİRAF

Her transfer sezonunu Trabzonspor üstünden oğlu Halil Dervişoğlu'nun pazarlamasını yapan Muzaffer Dervişoğlu, yakın çevresine "Halil Trabzonspor'da üç liraya oynayacağına, Galatasaray'da bir liraya oynaması onun gelişimi için daha iyi olacak" dediği öğrenildi. Yaşanan bu olaylar üzerine Trabzonspor Yönetimi, Halil Dervişoğlu'nu transferinden vazgeçtiği öğrenildi.
:D bir trabzon eksikti.

TSKULİS - ÖZEL HABER

YAKIN ÇEVRESİNE İTİRAF

Halil’in babasını bir kez daha takdir ettim. Tam bir Galatasaraylı, hem de çok mantıklı bir insan

Ya surda 2 eylule az bi zaman var.bitir 3 gunde harroui,gedson ve halili.gurbetcileri de sonra yazariz
20210828_141449.jpg

şu an için çatne daha kompedan bir performans ortaya koyduğu için mostafanın yedek kalması mostafayı harcamak değildir, çatnenin formu illa ki düşecektir o zmn da mostafa çıkıp kendini tekrar göstermeli
Diagne suan iyi gidiyor haklisin ama bu momoya maclarda biraz daha süre vermek lazim. 5 dk -15 dk cok az bence. 30 dk en az süre almali ki kendini gösterebilsin.ilk 11 başlasa Diagneden daha iyi bi performans göstereceginden eminim.Bu cocuk cok iyi olacak en az 15-16 milyona satariz ileride

Halil’in babasını bir kez daha takdir ettim. Tam bir Galatasaraylı, hem de çok mantıklı bir insan
Galatasaray'lı değil adam Ts'li ama oğlunun gelişimi için en iyisini düşünüyor. Yarın Avrupa'dan teklif alsa götürmek için elinden geleni yapar ama Çalhanoğlu'nun babası gibi değil. Doğru düşünüyor.

Hem Diagne, hem de Mostafa giderse nasıl işin içinden çıkacağız yahu. Halil-Wahid desen 3. kim olacak? Enis Destan alsan çok tecrübesiz olacak, başka biri desen, nasıl hemen getireceksin? Sıkıntı iş.
Sen bunlari dusunme yonetim ve hoca dusunuyodur.karsinda Apo ve Musto yok.
Gelen iyi tekliflere evet kotu tekliflere hayiri basacagimiza emin olalim.

Salim MANAV - AJANSSPOR
Transferin hızlı takımı Galatasaray'da sol kanat için gündeme sürpriz bir isim geldi.
Craiova’dan Alexandru Cicaldau ve FCSB'den Olimpiu Morutan transferleriyle Romanya pazarına açılan Aslan'da Octavian Popescu hakkında gelişme yaşandı.

Terim'in raporunun ardından harekete geçilecek​

FCSB'de forma giyen 18 yaşındaki Octavian Popescu, Galatasaray'a önerildi. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in raporunun ardından harekete geçecek.
Romanya Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen sol kanat Popescu geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Danışmanı Becali​

Öte yandan; Octavian Popescu'nun danışmanlığını Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan transferinde de yer alan Ioan Becali yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt