Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'lı değil adam Ts'li ama oğlunun gelişimi için en iyisini düşünüyor. Yarın Avrupa'dan teklif alsa götürmek için elinden geleni yapar ama Çalhanoğlu'nun babası gibi değil. Doğru düşünüyor.
Ben Trabzonlu ama Galatasaray lı diye biliyorum babasını

Bence takımdan sonra bizim taraftara da gençleştirme operasyonu yapıp fazlalıkları atmak lazım, iyice antu kafası olmuş bazıları.
Hoca bulup isteyene kadar adını duymadığı oyuncuyu hoca harcayacak, bitirecek diyen mi ararsın. Hoca ayakta duramayan, kaval kemiğiyle top tutmaya çalışan MM i ısrarla oynatsa takıntılı diyecek olanlar da aynı tipler

akbaba
falcao
babil

şut

gedson
harroui
halil
eren
görkem
atakan

in

by by yabancı sınırı

Galatasaray'lı değil adam Ts'li ama oğlunun gelişimi için en iyisini düşünüyor. Yarın Avrupa'dan teklif alsa götürmek için elinden geleni yapar ama Çalhanoğlu'nun babası gibi değil. Doğru düşünüyor.
Mantıklı degıl mı Avrupa standartlarında bır kulupte oynamak mı yoksa yerel sevıye de guclu bır takımda oynamak mı?Adam haklı.

Harroui 6 da zayıf kalır diyen arkadaşlar için harroui tempo oyuncusu ve teknik bir oyuncu oyunu 360 derece çevre kontrolü ile oynuyor Taylanin eksik olan yönleri de var onda bizim oynadığımız sistem de çapa oyuncu iş yapmaz Melo veya reges ayarında bir oyuncu da biz alamayız şu an

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harbiden ne sürpriz isimmiş Salim
Kimsenin aklına gelmemişti Popescu

Halil’in babasını bir kez daha takdir ettim. Tam bir Galatasaraylı, hem de çok mantıklı bir insan
Adam Trabzonlu doğal olarak ailecek de Trabzonsporlu.Oradaki problem Halil'i ilk olarak Trabzon'a öneriyor babası Hollanda'da daha Brentford öncesi.Trabzon'da izleme ekibinden birisini gönderiyor ve Halil'i izlettiryor ancak olumsuz rapor verince Trabzonspor vazgeçip almıyor Halil'i.Hatta bize gelene kadar da ilgilenmiyorlar.Şimdi Milli takıma seçilip yabancı kuralı da gelince tekrar ilgilenmiş olabilirler ancak bu sefer de baba onu oynayacak tek kişi Fatih Terim diyerek bize yönlendiriyor.Yoksa Trabzonspor'da Yunus Mallı, Yusuf Sarı gibi kaybolup gider diye korkuyor.

Popescu'nun imkanı yok bence. Onun da gelmesi savaş çıkartır ama sanmıyorum öyle bir girişimde bulunacağımızı. Alırsak bile tekrar kiralarız bu yabancı sınırıyla birlikte.

Salim MANAV - AJANSSPOR
Transferin hızlı takımı Galatasaray'da sol kanat için gündeme sürpriz bir isim geldi.
Craiova’dan Alexandru Cicaldau ve FCSB'den Olimpiu Morutan transferleriyle Romanya pazarına açılan Aslan'da Octavian Popescu hakkında gelişme yaşandı.

Terim'in raporunun ardından harekete geçilecek​

FCSB'de forma giyen 18 yaşındaki Octavian Popescu, Galatasaray'a önerildi. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in raporunun ardından harekete geçecek.
Romanya Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen sol kanat Popescu geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Danışmanı Becali​

Öte yandan; Octavian Popescu'nun danışmanlığını Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan transferinde de yer alan Ioan Becali yapıyor.
Popescu adında bir futbolcunun iyi olmaması imkansız, hemen alalım

Harroui 6 da zayıf kalır diyen arkadaşlar için harroui tempo oyuncusu ve teknik bir oyuncu oyunu 360 derece çevre kontrolü ile oynuyor Taylanin eksik olan yönleri de var onda bizim oynadığımız sistem de çapa oyuncu iş yapmaz Melo veya reges ayarında bir oyuncu da biz alamayız şu an

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burkay 360 derece çevre kontrolü varsa yandık o zaman. Ayhan Akman gibi olur. Olduğu yerde dönüyor o zaman. 180 derece olursa kafidir.

Romanya'dan daha transfer yapmayız bence bu sezon için. Popescu iddialarının doğru olduğunu düşünmüyorum ben

Bu Penarol başkanı ne diye ziyarete geldi yav oradan illa ki bir şey çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt