- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.054
- 4.338
Yav Roşu yürü git Morutan'a imkansız ayağı çeken sen değil miydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşlar süperde..oyuncuların ne vereceğide önemli.Bu adamların yanına daha net adamlar lazım.
Tabiki feg,falcao gib adamların sözleşmeleri rezalet ve hiçbir zaman olmaması lazım.Ama çokda abartmamak lazım bu yıılık ücret konusunu.
Sonuçda Galatasrayında hedefleri var.Herkes avrupada başarı ligde çifte kupa istiyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl topçu lanFC Midtjylland Dreyeri 7.5 milliona satmis Rubin Kazana.
Bi ara adi bizle geciyordu
taylana iyi backup olur ha ne diyonuz. maliyeti ne acaba bu genconun
Olaru orta saha kanat değilolaruyu alalım kanat lazım
3 milyon euro 30 milyon ediyor bırak da düşünelim renktaşYav 3 milyona bırakıyorlarsa Harroui’yi niye düşünüyoruz ki? Paket yap gelsin hemen. Genç, eli ayağı düzgün, top süren, adam geçen bir topçu. Fiziği de yerinde. Zarar etme ihtimalin yok gibi.
Gedson’dan bağımsız olmalı kesinlikle. Ligin ilk yarısında avrupa maçları, ikinci yarısında da fikstür sıkışıklığı yüzünden haftaiçi haftasonu maç oynayacağız sürekli olarak. Geniş kadro lazım. Taylan, Berkan, Gedson, Harroui, Cicaldau rotasyonu çok iyi olur.
Hayır 1875 verecekİnandırıcı değil Kasımpaşa kim ki yıllık 1.9 verebilsin?
Yalan.Ts'nin Brentford'ın istediği rakamları verebileceğini düşünmüyorum ama Halil'in babasının tutumunu beğendim. Ts için güvenilir kaynak sanırım.
TSKULİS - ÖZEL HABER
BABASININ AKLINDA GALATASARAY VAR
Trabzonspor Yönetimi, Halil Dervişoğlu'na geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın verdiği maaşın yaklaşık olarak 3 katını teklif ettiğini buna rağmen Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu Trabzonspor'u oyaladığı ve Galatasaray'ın Halil'in kulübü Brentford ile anlaşmasını beklediği öğrenildi.
YAKIN ÇEVRESİNE İTİRAF
Her transfer sezonunu Trabzonspor üstünden oğlu Halil Dervişoğlu'nun pazarlamasını yapan Muzaffer Dervişoğlu, yakın çevresine "Halil Trabzonspor'da üç liraya oynayacağına, Galatasaray'da bir liraya oynaması onun gelişimi için daha iyi olacak" dediği öğrenildi. Yaşanan bu olaylar üzerine Trabzonspor Yönetimi, Halil Dervişoğlu'nu transferinden vazgeçtiği öğrenildi.
olaru kanat değil yalnız kankaolaruyu alalım kanat lazım
Yedlin'i gönderip, genç, ucuz ve potansiyelli yedek bir sağ bek fena olmazdı.
1 aydır Benfica forumundaki yorumları takip ediyorum. Biz Arda-Akbaba hakkında ne düşünüyorsak, onlar da Taarabt ve Pizzi hakkında aynı şeyleri düşünüyor. Hem de %95'i falan.Benfica Lazaro transferini bugün-yarın duyurur gibi biraz kurcaladım transfer bitti falan yazmışlar. Bunun akabinde Andre Gomes ile de ilgileniyorlar. Gomes'i Taarabt ve Gabriel'i şutlayacakları için alıyorlarmış galiba. Onları gönderemezlerse Gedson'u şutlarlar belki bize.
olaru kanat değil yalnız kanka