Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne imalı bir paylaşım yapmış google translate'e göre.

2021-08-28 (5).webp

o sözleşmeleri rezalet olan adamlar maaşlarının büyük bir bölümünü bırakıp ayrılmayı kabul etseler emin ol net adamlarda alınır zaten bir şekilde.

avrupa'da başarı konusunda da piyasada ki net denilebilecek oyuncuların hiç biri avrupada başarı getirmez şuan ne zaman ki bu gençleri ilerde iyi fiyatlara okuturuz o zaman 1-2 tane koyarız kadroya 27-28 yaşında ki *net* oyuncuları

Biz özellikle şampiyonlar ligindeki gelir için şampiyon olmak zorundayız.Özellikle avrupada ne kadar kalıcı başarıyı yakalarsak reklam gelirleri, sponsor gelirleri o kadar fazla olur.
Bu yüzden özellikle lige göre planlamanın dorğu yapılması gerekiyor.

eldeki paragözlerin gitmemesi mazeret olamaz. Şimdiye kadar net oyuncularda alınabilirdi.
Alacağın iki ,üç tane adamla çok rahat başarı sağlanır. yeterki sen doğru kadroyu kur.Bu kadar abartmamak lazım.Hepsini geçtim zaten o net adamlar avrupdan ziyade lig için önemli. Şampiyon olalımki şampiyonlar ligine katılalım.

Malesef bunu yazarken inanılmaz sinirleniyor ve üzülüyorum.
şu takıma gedson ve halilde gelse bu yabancı sınırında ve alınan oyuncu özelliklerine baktığım zaman başarılı olacağımızı düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt