Mehmet Onur Özkan
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 675
- 730
- 588
Deli OrkunAha geçen adı aklıma gelmeyen manyak kaleci Orkun muydu?
Kalede Orkun ve Aykut, orta sahada Barış Özbek ile bizi şampiyon yapan Kalli dedeme sevgiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deli OrkunAha geçen adı aklıma gelmeyen manyak kaleci Orkun muydu?
Ne bilim nerede takılıyordur bugün maçı yoksaHalil akbunar nerede üstat
Kalli hocam gsde kurduğu sabri-güngör-servet-balta 4lüsüyle euro 2008de milli takımımızada yarı final oynattıDeli Orkun
Kalede Orkun ve Aykut, orta sahada Barış Özbek ile bizi şampiyon yapan Kalli dedeme sevgiler.
Ulan hatırlayınca sinirim tepeme cikiyorGeçen yıl emre akbaba kaçırdığı penaltıyla farka gidecek maçı yaktı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haziranda geldi,gelio,gelecek demişsinde o yüzden sordumNe bilim nerede takılıyordur bugün maçı yoksa
Cica olur penaltıcıÇok iyi bir penaltıci değil soğukkanlı adam ama kaçırma ihtimali yüksek penaltı atıyor Van aanholt kullanmalı
Ben bırakalı çok oldu açıkçası hiç takip etmiyorum ne Göztepeyi ne oyunculari Haziran başı en son görüşmüştüm ordan biriyle sonra sözleşme yeniledi adam zatenHaziranda geldi,gelio,gelecek demişsinde o yüzden sordum
Sen scout olduğuna eminsin dimi renkşart
Emre Güngör'e yazık oldu yav o ağır sakatlığı geçirmese farklı bir kariyeri olurdu.Kalli hocam gsde kurduğu sabri-güngör-servet-balta 4lüsüyle euro 2008de milli takımımızada yarı final oynattı
Belki pazarlıklar uzun zamandır devam ediyordur
Ama Şükrü Hanedar niye geri dönsün o zaman
Orada kalır görüşmeleri sürdürürdü
Kolpa haberler gibi
Romanya dediğin 1 saat uzaklıkta.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Saçmalık ötesi bir iddia.Kesinlikle böyle bişey yoktur.O cılız herifi kin ne etsin hele Serie A da filan oynayamaz.Umarım böyle birşeye kalkışmayız.Şu an bizim için elzem olan Gedson yada o ayarda bir adamJuvenin popescuya 12 m teklif ettiğine inanan var mı
Yok hep bir ağızdan juveye çok hakimmiş gibi 12 m teklif etti diyo sazanlar napsın juve popescuyu ne kanıtlamış tamam yetenekte abartıSaçmalık ötesi bir iddia.Kesinlikle böyle bişey yoktur.O cılız herifi kin ne etsin hele Serie A da filan oynayamaz.Umarım böyle birşeye kalkışmayız.Şu an bizim için elzem olan Gedson yada o ayarda bir adam
popescu ısını rosuya sormak lazım