- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Melo Stylekudurtucu tarzı olan bir oyuncu almalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo Stylekudurtucu tarzı olan bir oyuncu almalıyız
HavertzGedsonda ciliz
Rengim bay solda keremi keser mi orijini sol diye biliyorum fakat tek tereddüt ettiğim nokta o dribblingleri solda yapabilir mi acabaBen bırakalı çok oldu açıkçası hiç takip etmiyorum ne Göztepeyi ne oyunculari Haziran başı en son görüşmüştüm ordan biriyle sonra sözleşme yeniledi adam zaten
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Olmoyu milli takımda çok begendim yav beni mest ettiHavertz
Pedri
Olmo
Daha da sayılır bolca.
yok rtaş o kdr yakın değildir yaw. 1 saatte köprüyü zor geçiorsun
Solda da oynuyor o zaman daha çok içe çekip şut çekiyor ama çizgiye basarak daha iyi dribbling yapıyorRengim bay solda keremi keser mi orijini sol diye biliyorum fakat tek tereddüt ettiğim nokta o dribblingleri solda yapabilir mi acaba
Oyun tarzını pek anlamadım sence hangi kanatta daha verimli olurSolda da oynuyor o zaman daha çok içe çekip şut çekiyor ama çizgiye basarak daha iyi dribbling yapıyor
Cılız olup ayakları yere basar eyvallah ama bu arkadaş videolardan izlediğim kadarıyla ayakta durmakta bile zorlanıyor.Ne zamandan beri cılızlar futbolcu olamıyor
Hızlı afrikali kanat oyuncularinin çoğu cılız zaten.Havertz
Pedri
Olmo
Daha da sayılır bolca.
En uçta verimli olur en çok savunma arkasına koşu yapıp temiz bir ayak içi son vuruş öğrensin yıllarca forvet aranmaz ama illa kanat diyosan sağ kanattaOyun tarzını pek anlamadım sence hangi kanatta daha verimli olur
Neymar kürdan gibi bacak vardı brezildeki zamanlarındaNe zamandan beri cılızlar futbolcu olamıyor
Burak yılmaz yav zaten bildiğinEn uçta verimli olur en çok savunma arkasına koşu yapıp temiz bir ayak içi son vuruş öğrensin yıllarca forvet aranmaz ama illa kanat diyosan sağ kanatta

Burak topla çok kötüydü onun yaşında barışın ayakları da iyi tam forvet olmalıkBurak yılmaz yav zaten bildiğin
Simon Deli > Adana Demir![]()