Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün sınır yüzünden erhun diye bir bıdık oynadı
Ahmed musa salağına muazzam pas çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama Ahmed musa bütün transfer döneminde söylediğimiz gibi bi haksız çıkarmadı beceriksizliğini gösterdi

Almasi lazim gerekirse geriye gelip taylandan topu alip oyunu kurmali belliki meziyetleri var kullanmali berkan dan daha iyi pas attigi kesin gun gectikce alistikca acilacak insallah aslan parcasi morutan da gelince rahatlar arkadasi geldi neticede dilini bilen birisi cok onemli
Geçen nerede okdudum hatırlamıyorum ama Cica önceki takımında (Craiova) da çıktığı ilk 4-5 maçta biraz çekingen kaldıktan sonra sazı eline almış.

Kuralla da fazla alakası yok anadolu takımlarının kanka. Bu sene gelen yabancılar fecaat durumda. Leş gibi yabancı transferler oldu kalite katacak yabancılar da göremiyorum
iyi yabancı getirememek tamamen beceriksizlik. altay falan bulup getirmiş şov yaptılar 2 maç. türk topcu bulup getirmek daha zor havuz belli çunku.

1630187668044.webp

bu nedir abi yawww

Atilan gollere bakiyorum bircogu yabanci oyunculardan gelmis. Neyin yerli israridir bu TFF ? Su kisitlamaya ragmen golleri yabancilar atiyorsa oturup tekrar dusunmek lazim. Bu kurali verenin kim oldugunu biliyoruz da bunu kabul edenlerin bu denli pisirik durmasi agrima gidiyor.
Renkdaş düşüneceklerini mi sanıyorsun, düşünerek koymadılar ki kuralı. Haşmetma öyle buyurdu bunlarda yalaklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt