Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atilan gollere bakiyorum bircogu yabanci oyunculardan gelmis. Neyin yerli israridir bu TFF ? Su kisitlamaya ragmen golleri yabancilar atiyorsa oturup tekrar dusunmek lazim. Bu kurali verenin kim oldugunu biliyoruz da bunu kabul edenlerin bu denli pisirik durmasi agrima gidiyor.
Senelerdir Milli takıma 1 tane adam akıllı forvet yetiştiremedik, 10 numaraların birini sağ diğerini sol kanatta oynatıyoruz yabancı sınırlaması gelince hemen yerli kaleci koyalım işte stoperlerden biri yerli olsun beklerden birini veya orta sahadan birini yerli yapıp öyle götürelim bu işi diye onu düşünüyoruz kimse yerli oyuncuları hücumda kullanmak istemiyor çünkü yabancı oyuncunun kalitesi belli o mevkide oynayan yerli oyuncunun kalitesi belli

Sadece Halil Dervişoğlu gelirse gole yakın forvet olarak o olabilir, onun haricinde zirveye oynayan takımların hiçbiri golcü oyuncularını yerlilerden seçmek istemez hadi onu geçtim orta sahada bile fazla yerli kullanmak zorunda kalmak istemez hiçbiri

Düşünsenize gelecek sene kural değişmemiş 4 yerli oynatma zorunluluğu var berkana iyi bi teklif gelmiş satmışız 4 yerli kim olacak diye kara kara düşünüyoruz

Senelerdir Milli takıma 1 tane adam akıllı forvet yetiştiremedik, 10 numaraların birini sağ diğerini sol kanatta oynatıyoruz yabancı sınırlaması gelince hemen yerli kaleci koyalım işte stoperlerden biri yerli olsun beklerden birini veya orta sahadan birini yerli yapıp öyle götürelim bu işi diye onu düşünüyoruz kimse yerli oyuncuları hücumda kullanmak istemiyor çünkü yabancı oyuncunun kalitesi belli o mevkide oynayan yerli oyuncunun kalitesi belli

Sadece Halil Dervişoğlu gelirse gole yakın forvet olarak o olabilir, onun haricinde zirveye oynayan takımların hiçbiri golcü oyuncularını yerlilerden seçmek istemez hadi onu geçtim orta sahada bile fazla yerli kullanmak zorunda kalmak istemez hiçbiri

Oyle zaten, milli takim son cagirilan kadroda forvet sayisi hem az hem de oldukca kotu. Hala Burak en iyi isimse baya baya dusunmek lazim.

Bu sınır en çok bizim işimize yarıyor şu anda. Diğerlerinin ağlaması benim hoşuma gidiyor

Yabancı kuralını ufak bi revizyonla daha iyi hale getirebilirlerdi. Belli sayıda yabancı transferi yaş kriteri getirseler daha iyi olurdu.
Renktaş koysunlar 8 ya da 10 yabancıdan fazla oynatanlara lüks vergisi, bu parayı bir havuzda toplasınlar. Genç yerli, genç yabancı, yerli vs. kriterleri belirlensin, katsayıya göre takımlara dağıtılsın. En mantıklısı bu bence. Parayı verdikten sonra isterse 25 yabancı oynatsın. Bunu yaparlarsa 3-4 sene kriterlere uygun şekilde davranıp, ligde kalabilen takım ekonomik açıdan baya büyüyebilir.

Yani ceza sahası içinde rakibe yumruk atarak durdurma özgürlüğü hakemler tarafından Beşiktaş 'a tanındığı için rakibi durdurmaları bayağı bir kolaylaşıyor. Rosier 'in dokunulmazlığından bahsetmeye de gerek yok sanırım

Benzer bir durum bir diğer rakibimiz Fenerbahçe 'de yaşanıyor, Fenerbahçe 'nin rakiplerine penaltı vermek yasak sanırım sonra Fenerbahçe 2 maçta da gol yemedi diyorlar ceza sahasının içinde rakibin ayağına vurup indiriyorlar penaltı değil, ceza sahasının içinde elle topu durduruyorlar yine penaltı değil e ben de gol yemem öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt