Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünsenize gelecek sene kural değişmemiş 4 yerli oynatma zorunluluğu var berkana iyi bi teklif gelmiş satmışız 4 yerli kim olacak diye kara kara düşünüyoruz
İşte o zaman Berkanı satmayız hatta kimse satmaz iyi yerli futbolcusunu, alt liglerden de satmazlar 2 ye yabancıya satacağına 6-7 ye hatta 10 milyona üst ligdeki takımlara satarlar. Yerli futbolcular rüyasında görür artık Avrupayı. Rekabette olmayacağı için belli bir seviyeye gelmiş yerli futbolcu salar kendini geliştirmez kendini çünkü muhtaçsın adama. En basit örneği Burak Yılmaz bu yaşlarda oralarda oynuyorsa yabancı serbestliği sayesinde kendini geliştirdi rekabet yaptı bizdeki forvetlerle. Eğerki yasak olsaydı satarmıydık onu biz sağa sola. Ülke dışına mümkün değil çıkamazdı çıkarttırmazdı bizim büyükler.
gel de bunu bu kuralı çıkaran bizim nohut beyinsizlere anlat.

Şu kötü Karagümrük'ün verilmeyen penaltısı. Aynen konfor.
1630189884559.webp

Madem 3 Türk oynamalı Kuralı var.

TFF niye ilaveten buna bir de yaş siniri getirmedi ya ?! Misal en fazla 23 Yaş olmalı diye o 3 Türk Oyuncu.

Anadolu takımları "tecrübeli" dedeler ile oynayacaklarını hepimiz biliyoruz.

Böyle mi Türk oyuncu yetişecek???

Avrupalılar gülüyorlardır buna...böyle Malça yönetim olmaz yahut

Madem 3 Türk oynamalı Kuralı var.

TFF niye ilaveten buna bir de yaş siniri getirmedi ya ?! Misal en fazla 23 Yaş olmalı diye o 3 Türk Oyuncu.

Anadolu takımları "tecrübeli" dedeler ile oynayacaklarını hepimiz biliyoruz.

Böyle mi Türk oyuncu yetişecek???

Avrupalılar gülüyorlardır buna...böyle Malça yönetim olmaz yahut
Sacma iste.

uyku tutmadı space de dinliyim dedim. gsli fenolar konuşmaya başlayınca sesi kapatıyorum :crushed: .
bu arada salim babel ve harroui haberlerinin arkasında duruyor hala

Fransa Birinci Futbol Ligi’nde oynanan maçta milli futbolcu Cengiz Ünder’in formasını giydiği, Galatasaray 'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Olympique Marsilya, sahasında Saint-Etienne’i 3-1 mağlup etti.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, Serie A'da gövde gösterisi yaptı. Başkent ekibi, konuk ettiği Spezia'yı üstün bir oyunla 6-1 mağlup etmeyi başardı.​

Galatasaray'da Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona erecek milli kaleci Gökhan Akkan ve Göztepe'nin genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat gündeme alındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt