Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
!!!! Transfer dönemi bitimine kadar seni salıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!!!! Transfer dönemi bitimine kadar seni salıyorum
Istemedikki hicKim ne derse desin Alex Texeira'yi kargalara kaptirmamaliydik.
Benatia - Burak Bekaroğlu değişimi oldu bugün, seviye düşüşü inanılmaz. Herif her pozisyonda faul yapıp Tjk denilen takımı oyunda tuttu.
Y kuralı pişmanlıktır.
Kim ne derse desin Alex Texeira'yi kargalara kaptirmamaliydik.
full focusbu niye böyle bakmış
Bu doğru fakat yeni ihale öncesi büyük kavga çıkacak çünkü zamanında azizim dediği gibi havuzun %70i Galatasaray ve Fenerbahçe yani 8jk fln çok düşük oran yani özellikle bu iki takım çok az para alıyor koç ile elmas zaten dikkat edin beraberler genelde çocukluk arkadaşım vs demişti koç ,yani bu sene fenerle çok kavgamız olacağını sanmıyorum ısrarla kasinmazlarsa fakat yayın ihalesi döneminde RTE yine devreye girerse katarlilara baskı yaparsa alın ihaleyi derse yine olan bize olur aynen yabancı sınırı gibi yani büyük kulüplerin elleri güçlü değil RTE ye mahkum durumdalar ses çıkartıyorlar ama eylem yapamıyorlar bu işin kökten nasıl duzelecegi ise malumbence ali koç ve biz naklen yayın sürecinin sonlanmasini bekliyoruz baya birlikte hareket edecegiz.
Ali koç futboldan zerre anlamıyor olabilir ama isin ucunda para varsa bu adam tüm cakalliklari kullanır.
Dekoder sayıları belli. Kulüplerin hakki olan paraları durduk yere 15 milyon lira azaltıp, üzerine de kardeş bak harcama limiti getiriyoruz dedi verirler nereden tutarsan tut elinde kalacak isler bunlar.
Ali kocta biliyor ki ne kadar servet sahibi olsan da servetinin tüm kârını kulübe aktarsan da, hatta türkü borsa ve tiken oyunlari yapıp kulübün içine ne kadar para kuyarsan koy sadece faizleri ödeyebiliyorsun. Adamın şirketlerinde turkiyenin en yeteneklileri-zekileri çalışıyor bunlardan fikir almamış olma olasılığı yok.
Kulüplere ekstra gelir lazim gerekiyorsa 3-5 senelik yayın hakkini ayni anda satıp(d-smart style) cash nakit para gerekiyor. Verilen 300-500 milyon euro tekliflerin hepsi bu iki kulübün taraftarının popülaritesi.
Adam ben satarım diyor insanların futbola bakış açısı değişip sevmeye başlıyor hop müdahale geliyor hakemlerin götü başı oynuyor. Hop yabancı kuralı devreye giriyor.
Seneye daha büyük kaos olacaktır ya biz ve fener ekstra pay alacağız satilan dekoderden pay alacağız yada bu iş ciddi seviyede bozulacaktır.