- 3 Ağustos 2019
- 7
- 4
- 198
Maçtan sonra fatih hocamız transfer tuyosu verir misin? Beklentiye girelim mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık değil bonservisiyle istiyor. Kiralık olsa 1 ay önce ADSye gitmiştiKira bedeli ne vereceksin Sancak ondan haber ver
Millete döktün parayı
Bonservisle miKiralık değil bonservisiyle istiyor. Kiralık olsa 1 ay önce ADSye gitmişti
Zaten sol açık adambarış sol açık oynayabiliyor mu
Diagne çok formda tanına birde Halil yaparsak Marsilya ve lazionun içinden geçeriz gibi hissediyorum
Marcao cezası biter mi bilmiyom ilk maça kadar biterse bu kadro affetmez
Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Berkan Gedson Cicaldau
Morutan
Diagne Halil
hem Marsilya’ya hemde Lazio’ya saplar bence
Giderse şaşırmam 1 m euro teklif hâlâ masada bekliyorBonservisle mi
zor alır biraz
barışın asıl yeri sol kanat mı sağ mı
barış sağda oynamalı.
ince hareketler yapan, birebiri çok güçlü bir adam değil barış. atletizmini kullanabildiği için etkili oldu randers'a karşı. solda ters ayaklı oyuncu içe doğru girmeye çalıştığı için salt atletizm ile ilerleyemiyor.
alt liglerde orada oynamış olabilir ama kerem'de de gördüğümüz üzere burada tutmayabilir. kerem de sağ tarafta oynarken daha etkili oluyor. bunlar tesadüf değil.
o yüzden barış'ı son maçta etkili olduğu pozisyondan ayırmayı doğru bulmuyorum.
Solda oynamalibarış sağda oynamalı.
ince hareketler yapan, birebiri çok güçlü bir adam değil barış. atletizmini kullanabildiği için etkili oldu randers'a karşı. solda ters ayaklı oyuncu içe doğru girmeye çalıştığı için salt atletizm ile ilerleyemiyor.
alt liglerde orada oynamış olabilir ama kerem'de de gördüğümüz üzere burada tutmayabilir. kerem de sağ tarafta oynarken daha etkili oluyor. bunlar tesadüf değil.
o yüzden barış'ı son maçta etkili olduğu pozisyondan ayırmayı doğru bulmuyorum.
Hocanın derste söylediklerini anlamayan ve sözlüye kalkmaktan korkan tembel öğrenci bakışı.bu niye böyle bakmış
bir oynasın da görelim morutan'ı. tutacağının garantisi yok sonuçtaOrası morutanın kanadı artık
Bay ya solda akacak yada forma rekabetine girecek
•quod erat demonstrandum•
bence sıkıntı yaşayacak ama göreceğizSolda oynamali
bir oynasın da görelim morutan'ı. tutacağının garantisi yok sonuçta
Görkem Sağlam bu hafta gol atmış. Geçen hafta da 2 asist yapmıştı. Akbaba out Sağlam in olur mu?
Kiralık değil bonservisiyle istiyor. Kiralık olsa 1 ay önce ADSye gitmişti