Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.266
- 4.700
- 1.223
hoşlanmadım bu bakıştan umarım ciddi bir durum yokturHocanın derste söylediklerini anlamayan ve sözlüye kalkmaktan korkan tembel öğrenci bakışı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşlanmadım bu bakıştan umarım ciddi bir durum yokturHocanın derste söylediklerini anlamayan ve sözlüye kalkmaktan korkan tembel öğrenci bakışı.
Yunus bonservisiyle verilmemeli.
O çocuğun az kıpırdanması 5 m euro demek.
Ver Belçika'ya kiralık.
bence sıkıntı yaşayacak ama göreceğiz
bugün morutan ile başlarsak barış solda olacaktır muhtemelen.
Bu arkadaş da pesimistlerin kralı. Bir tane bile olumlu mesajı yok. Her şeyi kötüye yoruyor.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

O tipte bir oyuncumuz olmasını isterdim.Niye ki
@Deniz Kaya senin Japon da oynuyor üstat.Rangers Celtic maçına bakıyorum, Ianis yine yedek
Statik oyunundan dolayı tırt bir herifi bile koyuyorlar yerine kaç maçtır.
Texeria bok gibi oynadi guresci gibi fizigi var gol vurusu haric oyunun hic bir yerinde yoktu fena ellerinde patlayacak gol vurusuda iyi degil kaleci aval ava bakti rakip kendini sakatladi frei vefa borcunu odedi her batshuayi desen onu anlarim iyi oyuncuIstemedikki hic
Nelson gibi dengeli bir stoperin yaninda alparslan rahat rahat oynar pva yi kesmeye hic gerek yok benceyerli kalecinin onemi. saglam bir yerli gk olsa omer pva yapmana gerek kalmaz.
Rangers neden bu kadar kötü bu sene? Geçen seneki gibi değiller kadroları falan mı dağıldı acaba?Rangers Celtic maçına bakıyorum, Ianis yine yedek
Statik oyunundan dolayı tırt bir herifi bile koyuyorlar yerine kaç maçtır.