- 11 Haziran 2015
- 39.715
- 28.165
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel, 3.yerli Ömer Bayram olur herhalde böyle bi düzende. Alpaslan'ı tercih eder mi yoksa Nelsson yerine bilemedim..Berkan-Cica
Morutan-Feghouli-Barış Alper
Daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum..
Nando
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan Cicaldau
Baris Morutan Kerem
Mo
4-2-3-1
Kalemiz boş zaten Çipe geçmeli..Güzel, 3.yerli Ömer Bayram olur herhalde böyle bi düzende. Alpaslan'ı tercih eder mi yoksa Nelsson yerine bilemedim..
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adminim seninle ilk defa ayni fikirde degilim yaslilari satamiyacamiza gore alt yapidan soyle gencleri 3 veya 5 ne bulursak satmak lazim Yunusu daha yuksek fiyata satacagimizi sanmiyorum.Yunus bonservisiyle verilmemeli.
O çocuğun az kıpırdanması 5 m euro demek.
Ver Belçika'ya kiralık.
Kadro aynı gibi duruyor ama tam takım olamadılar, eksikler vardı muhtemelen.Rangers neden bu kadar kötü bu sene? Geçen seneki gibi değiller kadroları falan mı dağıldı acaba?
Nando
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan Cicaldau
Baris Morutan Kerem
Mo
4-2-3-1
Ayaklarım yere sağlam basıyor öyle aman aman bi grup değil bence doğru oyunla alt ederiz hepsini 2.olarak çıkarız gruptan lazio ileAyaklarınız yere bassın Avrupa’da çok başarı beklememek lazım bu sene ezilmeyelim yeter
•quod erat demonstrandum•
Siopis vardı.Berkan tek 6 oynasinda gorelim bazi oyuncular orda tek kalmak tek oynamak ister Alanyada da tek oynuyordu yanilmiyorsam umarim oraya oturur sorunu cozer taylanida 8 de kullaniriz