Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan be Cicaldau! Sana nazarı ben değdirdim herhalde umarım iyidir

Mohamed konusunda yanıldım.Ne yaptığını bilmiyor.Oyunda hiç yok.Diagneden geri olmasının izahı yok.Halile mecburuz.
Besleyecek oyuncular Mohammed girdiği an çıkarıldı. Çocuğa bir top geldi, onda da gol pozisyonu oldu.

bugün 11 oyuncudan 7si yeni transferdi

eskiler muslera, ldama, kerem ve diagne idi

o eksik bu eksik diyordunuz da transferler size göre yetersiz ozaman habrie adam aliyoruz

Geri 5'li yabanciysa bu takimin kaderi net sekilde belli.
---- Berkan ---- Gedson -----
Morutan ----- Cica ----- Xxxx
------------- Halil -----------
XXXX yerine BAY veya Kerem.
Bu aksamki mactan sonra Okay da gelse hayir demem

Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Vincenzo Montella ile kesin olarak anlaşma sağladı.

Yerli kaleci+ Okay Yokuşlu'da gayet iyi olabilir. Okay PL'de son dönemde iyi performans göstermiş herhalde İngiliz taraftarlar memnundu halinden. Tabii böyle yapınca sol kanata özellikle iyi bir oyuncu gerekiyor

Gedson gelmeli.mi evet ama emin oldum bu maçtan sonra halil mı gedson mu deseler Halil gelsin derim
Oldu ki Halil sakatlandı ee ne olacak peki.
Halil tek başına yeterli değil. Kesinlikle stoper ve kaleye de yedekleyebilecek bir hamle şart.
Kiralık ücretiyle olursa ozanı isterim çeşitlilik katar.
Bu arada gedson olsa da tek başına yine olmaz defansif orta saha diye bağırıyor takım evet ofansif olarak çok güçlü oluyoruz ama takım skoru eline aldığında koruyamıyor bunun en büyük nedeni de Taylan maalesef.
İlla türk oyuna sokacaksam alpaslanı orta sahaya sokar stoperlere yakın oynatırdım.
Hocada risk alacak cesaret yok maalesef, bunun en büyük örneği de sürekli pas yaparak oyun kurmak.
Olması gereken tamamiyle hızlı futbol ve tek pas.
Ha bu olur ancak marcao lazım bunun için acilen affedilip takımla antrenmanlara çıkması gerekir.

Bu Kerem'in de bi tarafları kalkmış, çok belli yani.
En az 10 tane top kaybı var. Hadi deneyen adam kaptırır diyip geçeceğim de, olm sen Messi misin Ronaldo musun kaptırdığın topu elin belinde izliyorsun hayırdır lan.

Bir defa bile bekine yardım etmeye de gelmedin.

O kadar Marcao'ya sövdüm, nerdeyse Marcao az bile yapmış deme noktasına getirdi herif beni. Gol sevinci bile artist artist. Kime şekil yapıyorsa artık.

Morutan ilk yarıda bir top kaybetti, ardından 2 kişiye üst üste bastı. Bu ikisi arasındaki zihniyet farkını özetleyen bir pozisyondu. Hatırlayan vardır mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt