Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maça felaket başladık ilk 20 dakika sahada yoktuk.

Sonra birden 20-45. dakikalar arası en az 5 pozisyon iki de gol çıkardık.

Goller ama bireysel yetenek sonucu geldi. Sonra 45+ gelen gol her şeyi bozdu tabii.

PvA'nın bu kontrolsüz çıkışlarına teknik ekibin çözüm bulması lazım yoksa oradan çok canımızı yakarlar.

Pres yiyince ne yapmamız gerekiyor hiç çalışıyorlar mı acaba.Hiç mi teknik bilgini geliştirmedin be adam.En kötü Avrupa takımının taktiği bizi yer bitirir hiç mi geliştirmedin kendini.Rezillik oynattığın top rezillik.Kaç sene oldu bi insan ya maldır ya kördür top oynanmadığını bilmesi için.

Baskı yediğimizde saçmalıyoruz. Bir türlü çözüm bulamadık şu baskıyı kırıp topu çıkarabilme konusuna.

Bu pas oyununa 65 yaşından sonra takan inat eden bir hocamız var malesef ya hoca senin stoperde lyu var cityde koysan 10.boya siritmayacak ruben dias var vazgeç bu sevdadan

Taylan veya Berkan ikilisinden biri oynamalı. Gedson oraya şart. Pas geçişini Çika ve Gedson ile çok iyi ve dinamik yaparız.

Hocanın inatlarına rağmen, ben ilk yarıdaki takıma güveniyorum. (Mostafa ile tabi) nedense, yangıncılardan olmama rağmen, bu maç benim moralimi çok bozmadı. Son olarak maça bu saatte başlasaydık daha iyi oyun izlerdik. Yorgunluğun üstüne nemin en vurduğu saatlere denk geldi. Olur bu takım olur.

Su ana kadar oynadigimiz maclarda bir tek orta saha iyi bir goruntu cizmedi ve bugun yine aynisi. Onceligimiz iyi bir 6 numara olmali.

Diagnede bal var bal, böyle bir kazma bizim takımın forveti, ben bunun kadar kötü olup ta ballı olanı görmedim
Diagnede olup Mustafada olmayan şey pivotluk. Diagne sırtı dönük oynayabiliyor 2 pasla kendini pozisyona sokabiliyor. Mostafa şanssız falan değil kendine gelen her topu ileri taşımaya çalışıyor. Mohammed ancak oyunu ileri yıkabilirsek gol atabilir ancak şuan bunu yapabilecek orta saha üstünlüğü kuramıyoruz Kasımpaşa gibi takıma karşı bile.
Diagne nin girdiği pozisyonların çoğu doğru koşu ve ya kendi pası sonucu oluşan pozisyonlar. Hatta ilk yarıda atamadıkları bile. Hoca da bunu görüyor ki oynatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt