Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskı yendiği zaman oyunculara özgürlük tanıyacaksın, gerekirse diksin Mohamed'e ya da taça atsın. Rakip takımlar maden bulmuş gibi bu açığı kullanıyorlar, biliyorlar illa pasla çıkmak zorunda olduğumuzu. Basan golü atıyor zaten, bunun kopyası onlarca gol yedik. Yemeye de devam edeceğiz.

Takım 6 numara diye bağırıyor ya resmen. Gedson özel bir herif, 6-8-10 ne arasan var ama olmuyorsa dengini bulamayız. O yüzden Gedson olmayacaksa kesinlikle sert, kesici, rakibe faul yaptığında kemik sesi gelecek bir 6 numara lazım.

Bıktım yahu, rakip 2 pasla kalenin ağzına geliyor.
Top kapan 1 tane adam yok. Adamlar ne zaman topu kaybederse, biz o zaman topu alıyoruz.

Bu top kazanamama olayı hem defansta bizi madara ediyor, hem de hücum devamlılığını sağlayamıyoruz.

2 dk da bir 70 metre ileri/geri takım koşmak zorunda kalıyor bir de.

Mohammed gayet iyiydi bence.yine indirdi, al vere girdi, ileri girmeyen takımda pozisyona da girdi. Takım ona gıcıklığına oynamıyor gibiydi daha çok. Bahtsızlık enerjisi var çocuğun üstünde. Bi kurşun döktürmek lazım.

umarım yabancı gönderebiliriz.

orta saha gelmeli

kalite bir tarafa yeterli sayıda oyuncu yok elimizde.

Baskı yendiği zaman oyunculara özgürlük tanıyacaksın, gerekirse diksin Mohamed'e ya da taça atsın. Rakip takımlar maden bulmuş gibi bu açığı kullanıyorlar, biliyorlar illa pasla çıkmak zorunda olduğumuzu. Basan golü atıyor zaten, bunun kopyası onlarca gol yedik. Yemeye de devam edeceğiz.
pres gücüne güveniyorsan zaten o ileri diktiğin topu her türlü kapıp pozisyon bulursun

Hala Mohammed e laf atanlar var yav adam solda Babel sağda bitik keremle oynadı arkasında adam yoktu direk zaten Taylan Berkan ikinci yarı Kasımpaşa adına oynadı resmen
Aynen Öyle ilk yaridaki oyunun icinde olsa rahat yazardi. Ama 2ci yari babel giriyor takim bitmis mo kötü?

Muslera-Luyindama-Berkan-Diagne ile nasıl pas oyunu oynayacaksın zaten. 4-5. pas pas hatası oluyor.

Bi maçların tekrarını izle FT.Ulan ben mal mıyım bu kadar pres yiyip top kaybediyorum ama hala aynı boktan futbolu oynatıyorum diye sor kendine

Baskı yediğimizde saçmalıyoruz. Bir türlü çözüm bulamadık şu baskıyı kırıp topu çıkarabilme konusuna.
Çünkü berkan,taylan,luyi pas işinde iyi değil. Taylan kısmen diğerlerine göre iyi de yine de yetersiz. Bu takıma marcao geri dönüp luyi satılmalı, taylanın yerine ayağı iyi bi 6 alınıp berkan/taylan rotasyonlu kulanılmalı osde

Valla defanstan böyle çıkacaksan kalite-yetenekten ziyade zeka lazım önce. Oyun aklı, vizyonu, çevre kontrolü çok zayıf bazı oyuncularımızın. Zaten bunu top bizim stoper ve Muslera arasında dönüp dururken ortasaha oyuncularımıza falan bakınca çok net görüyordur herkes. Kimse top almaya gelmiyor, topu alan saçma sapan hareketler sergiliyor falan. Akıllı oyuncu lazım

Şu 4 mamuttan kurtulmamız lazım. En kötü ihtimalle 3'ünden kesin kurtulmamız lazım.

Falcao, Babel, Diagne ve Feghouli. Yerlerine de adam almamız lazım.

Halil, Gedson + 3 transfer :red:

Bu takımda asla forma giymemesi hatta forma giymesi teklif dahi edilmemesi gereken oyuncular

Falcao
Babel
Feghouli
Akbaba
Arda

Tam emin olamadıklarım

Ömer
Cagne

Yahu 35 milyon taraftarımız varsa 34,5 milyonu Terimi istemiyor ve istisnasız tüm hepsi yan pas geri pastan illallah etmişler, hepsi herkes aynı fikirde, bu kadar büyük bir çoğunluğun aynı fikirde olması tarihte görülmüşmüdür. Özrü kabahatinfen büyük ft nin Cica çıktı pas bağlantısı gitti diyor, Taylan mı yapacak o bağlantığı,

Ben seriye bile fitim yani. Bizim bu işe o ilaç olur. Önüne de Cica-Gedson-Berkan atacaksın zorluk derecesi yüksek maçlarda. Seri-Gedson-Cica yeterli olacaktır içerideki maçlarda. Yerli hakkını da artık stopere ozanı mı alırız kaleye irfancan mı alırız gorvete halil mi alırız bilmrm ama çözsünler bi şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt