Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben seriye bile fitim yani. Bizim bu işe o ilaç olur. Önüne de Cica-Gedson-Berkan atacaksın zorluk derecesi yüksek maçlarda. Seri-Gedson-Cica yeterli olacaktır içerideki maçlarda. Yerli hakkını da artık stopere ozanı mı alırız kaleye irfancan mı alırız gorvete halil mi alırız bilmrm ama çözsünler bi şekilde
Valla sen tam aklımda Seri ismi dolanıyordu.
Dieng gibi bir heriften çok Seri gibi profil lazım gibi.

O kadar laf ettim Cica degisikligine herif rahatsizlanmis yav :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

E53932FD-4AA8-420F-B0B0-92EDE64BDE51.webp

O değilde yediğimiz ilk gol sinir etti beni. Ulan adam elini kolunu sallaya sallaya orta sahayı geçip ceza alanına inip ortayı yaptı. Bizim armutlar da öylece izledi.

Luyindama bir ara 40 metre nokta pas attı ya takımdaki oynaması gereken rol o olmalı pas oyunu oynayamaz bu takım marcao da gelse oynayamaz topu alıp çizgiye şişireceksin. Hızlı oyuncuların var ama yaptığın şey kalenin önünde top çevirerek karşı kaleye gitmek.
Lan bu oyuncu grubuyla imkansız olan tek oyun ne desen pas oyunu dersin.
Keremin de bir sürü top kaptırmasının sebebi bu orta sahaya gelip top alıp çalım atmasını bekliyoruz lan o çocuğa topu hızlıca oynayacaksın rakip afallayacak bu hızıyla ekarte edip pozisyon olacak.

Yahu selçuk zararlısının 29 yaşında emekli olduğu oyun stilini takıma aşıladılar kardeşim cinslik yapmayın yeter.

Diğer tipik Karadenizli'nin potansiyel oyuncumuz Halil Dervişoğlu olduğunu ve notlarının da yine benzer olduğunu ben ekleyeyim.
İki orta saha, bir forvet, bir yerli kaleci şart bu takıma.

Mohammed’in düştüğü durum rezalet. Suçlu hoca mı, sakatlıklar mı, Mohammed’in kendisi mi bilmiyorum ama ya çözülsün problem ya da para kazanabileceksek satıp başka forvet alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt