Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gedson'dan önce oraya bir oyuncu bekliyordum açıkçası , baya geç kalınmış bir mevzu bence.

Oraya oyuncu bakıyoruz derken şunu da söyledi hoca
''Gedsonu geçen sene oraya aldık, önceki yıl Seri ve Lemina'yı...''

yani Gedson'dan bağımsız bir istek değil gibi sanki

Ben takımı genel olarak beğeniyorum ancak ortasahamız çok yumuşak ve kötü. Bir de Luyindama gitsin ama Marcao kalsın. Bize top yapabilecek savunma oyuncusu lazım.

Hocam al getir meloyu ya bu sezon bile hala 20 küsür maça çıktı yeminle rahat oynar bizim ligde

Melo Fernando konusunda o profil demedi.

Seri, Lemina ve Gedson'u o tarz açıkları kapatsınlar diye aldık yine oraya bakıyorız dedi ama profil olarak Melo, Fernando gibi birini bence boşa beklemeyelim.

Persembe gunu istanbuldayim

Floryaya gidip duvarlarina buyu muyu sokacagim bu ne arkDas ya adam ishal olup oyundan cikti
Cus artik ya

İrfancan, gedson, 6 numara, halil'i al. Falcao, babel, akbaba, fatih, yedlin'i şutla.

ve en önemlisi FT antin kuntin pas futbolu inatlarından vazgeçsin, güle oynaya bir sezon geçiririz. Rakipleri izliyoruz işte, açık ara en iyi oyuncu grubu Galatasaray'da. Ancak teknik heyet bu potansiyeli hiç kullanamıyor henüz.

ilk yarıda iyi oynadığımızı düşünen dostlarımız çok iyimser

iyi falan oynamadık

rakip berbat olduğundan pozisyon üstüne pozisyon verdi

sonra bizim pilimizin bitik olduğu fark edip saldırmaya başladılar iş değişti.

İlk yarıda ki oyun gayet iyiydi. 4-0 falan olması lazımdı maçın. Ben öyle buradaki eleştirilerin abartılı olduğunu düşünüyorum. Bize Halil ve çevre kontrolü ve defansı iyi bir orta saha lazım hatta bir de iyi bir yerli kaleci. Onun dışında oynayarak daha iyi olacağız.

Maç 2-1 bitseydi kimse bahsettiklerinden konuşmayacaktı. Halbuki yine aynı şeyler oluyor. Ama pozitif şeylerde oluyor. Mesela çok kolay pozisyona girdik bu maçta. Ben transferlerle beraber biraz beklemekten yanayım. Tabii herkesin fikrine saygım var.
Aynen renkdaşım sonsuz saygı duyarım bende senin görüşüne, aynı renkler için gönül vermiş ve mücadele ediyoruz her görüş önemli 👍🏼

Yerli kaleci,
Yerli stoper,
Gedson veya ayağı temiz Sert 6 numara

Yerli Kaleci ve yerli stoper ile takım kurma sorununu çözeriz.

---------------İrfancan-----------
Boey---Ozan K---Marcao---PVA
----------------6 NO-------------
---------Gedson--Cicaldau------
Morutan------------------Kerem
----------------MM--------------

Bu takım farklı onar. Rakiplerin işi çok zor olur.

ÖNEMLİ NOT: Boey ve PVA'nın yedeği yok. PVA'nın devamlılığının olacağını sanmıyorum. Arkasında Ömer olmaz.

Yani bizim dediğimizle olacak iş değil ama Gbamin Everton’da süre alıyor mu. Almıyorsa direk çökmek lazım,kiralık vs farketmez almalıyız. Sakatlığını filan da atlatmış galiba.

bu ali koc ne güzel baskan yav gitti portekizli aykutu getirdi 9 kisi defansta cakılı duruyor fenerbahce .futbol hücum oyunu bunu anlamamak icin ne kadar salak olmak lazım merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt