- 16 Haziran 2010
- 204.439
- 156.638
- 6.838
Pazartesi'yi işaret etmiştim.Roterdam için Tier 1 kaynak diyorlar. Harroui için iki tarafın (ismi verilmeyen) yarın anlaşmaya varması bekleniyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazartesi'yi işaret etmiştim.Roterdam için Tier 1 kaynak diyorlar. Harroui için iki tarafın (ismi verilmeyen) yarın anlaşmaya varması bekleniyormuş.
İyi güzel de değişikliklerden sonra takım tepetaklak oluyor. Hoca neden ısrarla takımı yavaşlatan, sabote eden adamları oyuna alıp kendi ayağına sıkıyor anlamış değilim. İstediğin kadar ilk yarı iyi oyna, gol de at, oyuncu değiştirip rakibi maça ortak ettikten sonra ne anlamı var o iyi oynadığın dakikaların?İlk yarıda ki oyun gayet iyiydi. 4-0 falan olması lazımdı maçın. Ben öyle buradaki eleştirilerin abartılı olduğunu düşünüyorum. Bize Halil ve çevre kontrolü ve defansı iyi bir orta saha lazım hatta bir de iyi bir yerli kaleci. Onun dışında oynayarak daha iyi olacağız.
Seni gözüme kestirdimBirader sanane kimse Bişey demezken senin derdin ne.Ne terbiyesiz adammışsın sen ya.Herkes aynı şeyi söylüyor sen bana mı takıldın.
Roterdam için Tier 1 kaynak diyorlar. Harroui için iki tarafın (ismi verilmeyen) yarın anlaşmaya varması bekleniyormuş.
Seni gözüme kestirdim
Takığım artık yapıştım bırakmam , sen nerede , ben orada.
Canım mı sağolsun , sövmediğime dua et.
Hadi canın sağolsun bende iyi yardırdım gerçi ama iyi boşaldım
Bak halaÇika’ya ne yedirdiniz arkadaş hala çıkmadı piyasaya
Her zaman beklerim hiç sıkıntı yok.Dua et sıra bana gelmesin sövmede.Canım mı sağolsun , sövmediğime dua et.
Kurtulamazsın böyle , gözüm üzerinde.
Bak hala
AZ'yi de benim paylaştığım kişi yalanlanlamış. Biziz herhalde.433'ün editörü Metecan Kanbur: "Notthingham Forest, Abdou Harroui transferinden çekildi."