Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takim artik mimlenmis onde basan kazanip golu atiyor buyuk kucuk her takim bize onde basiyor ve dogruda yapiyorlar simdi rakibin macini izliyorum rakip basmiyor basarsa gustavo sosa ve szlai topu cikariyor arkada sorun yasarsin rahat rahat oyun kuruyorlar bizde sosa gustavo szlai gibi oyuncular maalesef yok tamam yasli oyuncular ama kaliteli adamlar bizdekiler genc ama kalitesiz maalesef

3 yerli mahvediyor işleri yoksa, gedson ccaldau berkan yap yaslan arkana. Hatta hepsi 8 bir 6 al berkanın yerine taş gibi ol. Ama taylan berkana mecburuz. Ya halil gelecek ki mustafaya yazık. Yada kaleci alacağız yerli. Kerem yedekler ancak barış ve morutanı.

Bir 6 numara lazım bize önlerinde gedson cica oynar ileride barış morutan forvet Mustafa iş yaparız

Marcao'nun dönmesi , üzerine iyi bir 6 numara lazım.

Sonrasında da olmuyorsa , başka çözümlere yöneliriz gibi.

3 yerli mahvediyor işleri yoksa, gedson ccaldau berkan yap yaslan arkana. Hatta hepsi 8 bir 6 al berkanın yerine taş gibi ol. Ama taylan berkana mecburuz. Ya halil gelecek ki mustafaya yazık. Yada kaleci alacağız yerli. Kerem yedekler ancak barış ve morutanı.
Bence yerli kaleci şart yabancı hakkımızı yerli kaleciden yana kullanmalıyız zaten muslera da eski muslera falan değil

kasimpasa'yi yenmemiz icin 11 yabanciya mi ihtiyacimiz var?

Sinir krizi geçirdim yine. İyi giden şeyler nasıl saçma sapan nedenlerden dolayı tersine dönüyor.
Önümüzdeki maça kadar futbolla ilgilenmek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt