Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morita 11'de başlamış bugün.
bu macta
4231 kurgusunda cift pivottan sola yakin olan bolgede yer aliyro gozlemledigim kadariyla...

cica icin en iyi verim verebilecegi kurulumun 4231 de forvetin arkasindaki 3lunun ortasinda nokta atisi olur demistim bir kac kez...

*morita'yi almayi dusunseydik, yine ayni kurulumda mesajimin basindaki gibi konumlandirabilirdik 4*231.
yazik oldu. cok faydali bir oyuncu kendi performansi denkleminde....

halbuki
* enos oil gibi dunya devi japon sirketi bizim sponsorlarimizdan,,,,oyuncu ilk avrupaya gecis yapmadan asist yapabiir yardimci olabilirlerdi kim bilir...

Toplama takımız her halükarda adam gibi oyun için zaman lazım ama sağlam bir 6 numara epey toparlar takımı. Umudum da yok gerçi, transfer sezonu biterken nereden bulacaksın sağlam adamı...
Ve mümkünse tecrübeli olmalı yaşı falan önemli değil benim için bu takıma tecrübe şart. 2-0dan maç vermenin başka açıklaması yok çünkü. En basiti ilk yarı son dakikalarda öyle bi gol yenmez, bunu da takımın tecrübesizliği ve heyecanına veriyorum

Ve mümkünse tecrübeli olmalı yaşı falan önemli değil benim için bu takıma tecrübe şart. 2-0dan maç vermenin başka açıklaması yok çünkü. En basiti ilk yarı son dakikalarda öyle bi gol yenmez, bunu da takımın tecrübesizliği ve heyecanına veriyorum
ilk golde en büyük hatayı yapan en tecrübelimiz v.aanholt

bu da ayrı bir mesele.

kaan ayhan icin hashtag olusturalim

halil ile beraber ikisini alsak yabanci kisitlamasi hicbir zaman sikinti olmaz bizde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ilk golde en büyük hatayı yapan en tecrübelimiz v.aanholt

bu da ayrı bir mesele.
Evet harbi o da apayrı bir konu ama ortasahada fernando tipinde bir adam olsa mesela son dakikada öyle bir gol yemeyiz çünkü öyle saçma sapan atak girişimine izin vermez, alır topu kendi oyun kurar oyunu soğutur. Bizim takımda gördüğüm en büyük sorun oyun soğutmayı bilmiyoruz. Geçen sene de bu sorun vardı mesela

Evet harbi o da apayrı bir konu ama ortasahada fernando tipinde bir adam olsa mesela son dakikada öyle bir gol yemeyiz çünkü öyle saçma sapan atak girişimine izin vermez, alır topu kendi oyun kurar oyunu soğutur. Bizim takımda gördüğüm en büyük sorun oyun soğutmayı bilmiyoruz. Geçen sene de bu sorun vardı mesela
En hızlı adamları yusuf mac 2 0 sen adamı başıboş birakiyorsun komedi gibi durum. Hiçbir önlem alma yok rakiple ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt