Mehmet Onur Özkan
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 675
- 730
- 588
Kaan 5 milyonluk topçu değil. 1,5 milyondan 3 yıl sözleşme ister desek etti 9,5 milyon euro.su ortamda 5 milyona kadar zorlardim ben
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan 5 milyonluk topçu değil. 1,5 milyondan 3 yıl sözleşme ister desek etti 9,5 milyon euro.su ortamda 5 milyona kadar zorlardim ben
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti . Bir gram şans yok bizdeOrada atağı taca giden bir şutla dahi bitirseydi bu maç 0-2 belki de 0-3 biterdi. İlk yarı bitti derken gelen gol rakibi diriltti.
simdi milli mac arasi geldiO bile cok.
Fazla iyimsersin; bu takımın bir tık iyisi Messi filan gerektirmiyor. 2-3 transferle ancak ligde iddialı duruma gelebilirsin. ''Paçavra'' filan boş laflar, en son kim ne zaman paçavra edebilmiş?!..Oyuncuların potansiyeline göre tabi 2 3 transfer şartıyla. bu ligi paçavra etmesi için ne bekliyorsun ki messinin gelmesini mi
Bunu hoca demiyorsa bile son dk topçuların kendi düşğnmesi lazım sorumluluk almaları lazım. Takımın en tecrübeli adamı bir de eplden gelen adam bunu yapıyorEn hızlı adamları yusuf mac 2 0 sen adamı başıboş birakiyorsun komedi gibi durum. Hiçbir önlem alma yok rakiple ilgili.
Kulubu satmiyoruz dedi , zaten 6 milyon euro vermiyor kimse o parayi etse coktan biri almisti zaten. Bize yerli lazim diye olmayan degerinden para mi verelim diyorsun? Bu yabanci kuralini koyan Allah belasini versin biz yurt disina Turk gonderecegimiz yerde, oradan Turk oyuncu getirmeye calisiyoruz.simdi milli mac arasi geldi
orda yine keske alsaydik diyenler cok olacaktir
kaan eurodaki birkac iyi adamimizdan biriydi olm
yerli olarak baska kimi alcan
Küfretmemen için illa ihraç mı etmemiz lazım? . koyup harf değiştirince niyetini anlamıyor muyuzBenficanin yasli tdsinin o yasli g.nu. sisleyim.Birak Ulan Gedsonu .
Neredeyse gol oluyordu zaten bayada zor pozisyondu.Bence ilk yari morutan ve Cica m.o Gol pozisyona sokardi.M.o kolay kolay gol kaciran bi oyuncu degil.Besleyecek oyuncular Mohammed girdiği an çıkarıldı. Çocuğa bir top geldi, onda da gol pozisyonu oldu.
yav orada pas atılacak en iyi adam taylandlı o dikine topu atsa 2 pasla rakip ceza sahasına gidiyorsun. Beyefendi ayağında geveleyip sağa doğru paralel koşuyor.Taylan'ın da önü boştu pas opsiyonu vardı.
Şu maçta bile ilk yarı 5 lik yapardık rakibi. Dağınık oynamasan belli bir taktiğin olsa paçavra edersin. Bu daginiklikla Sen paçavra olursun Sen bu ligi gozunde buyutuyorsun bence.Fazla iyimsersin; bu takımın bir tık iyisi Messi filan gerektirmiyor. 2-3 transferle ancak ligde iddialı duruma gelebilirsin. ''Paçavra'' filan boş laflar, en son kim ne zaman paçavra edebilmiş?!..
Diğerleride degistiriyor diye yaptim bir daha degistirmem reis kizmaKüfretmemen için illa ihraç mı etmemiz lazım? . koyup harf değiştirince niyetini anlamıyor muyuz