Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.768
- 11.667
- 1.473
Serdar’ın attığı dirsek için var bile devreye girmiyorsa boşuna uğraşmayalım transfer filan ligin anasını ağlattılar. Bu kadar şerefsizlikle uğraşamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
_________ DOSGedson ve bir 6 numara diyorsanız, Halil’i de muhakkak almak zorundayız.
Tam olarak böyle demedi aslında. Orta sahaya lider özellikli bir isim düşünüyor musunuz, yani genel olarak bir ihtiyaç duyuyor musunuz o mevki için diye soruldu, hoca da orta sahaya bir kişi düşünüyoruz zaten, Gedson'u düşündüğümüze göre zaten, çok açık dedi. Üç merkez ile oynayacağımızı düşünüyorum eğer yerli bir stoper ve kaleci gelmezse. Birkaç gün sonra belli olacak artık, umarım dinamik, rakip sahada doğru pres yapacak, boşta kalan topları toplayacak birisi gelir Gedson olmayacaksa bile.Fatih Terim: "Her zaman bir Melo, bir Fernando bulamıyorsunuz. O mevki benim için önemli. Bakalım, transferde daha var. Her şey olabilir."
Fatih Terim: "Orta sahaya bir transfer düşünüyoruz. Gedson'u düşündüğümüze göre bu çok açık."
Şimdi soru....
Gedson VEYA bir 6No mu yoksa,
Gedson/Orta Saha VE/+ bir 6no mu
Ben sadece 1 OS alincak anladım,
Lakin Gedson veya 6NO nasil bir Planlama onu anlamadim.
Gedson'un alternatifi DOS oluyor...kendisi ama DOS değil 8no b2b.
Planlamayı Seveyim ....
YanlışGökay Yokuşlu nasıl olur?
Hem DOS hemde türk.
Geçen sezon baya istiyorduk...
Kaleye yerli ileriye barışı koyarız beklerden pva yerine arada bir Türk bek olsa onu oynatırdık iyi olurdu_________ DOS
___ Gedson__Cicaldau
Ne güzel olurdu be...tabiki yabancı sınırından dolayı biraz zora gireriz.
Bir yazılım hatası oldu yaYanlış
Biz abisini istiyorduk
Bizim her pozisyon gol olsun, rakip hepsini kaçırsın yani?!...Yeri gelir, sen 10 tane altıpastan kaçırırsın, rakip bir kez gelip golü bulur; iyi takımsan yine de çevirirsin maçı. İlk golü onlar atsa çevirebilir miydi bizimkiler sence?..Şu maçta bile ilk yarı 5 lik yapardık rakibi. Dağınık oynamasan belli bir taktiğin olsa paçavra edersin. Bu daginiklikla Sen paçavra olursun Sen bu ligi gozunde buyutuyorsun bence.