Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson + Talisca + Marcelo + Suarez bile gelse terim ile başarı hayal 3 ay sonra bu topçularda diğerlerine ayak uydurur. Mohammed geçen sene geldiğinde adam yiyordu nasıl fizik kondisyon vardı. Çok şükür bizde terlemiyor bile artık

Kerem-BAY-Morutan-(Halil) hepsi hızlı ve çevik adamlar.

Bize Fiziği sağlam, lider ruhlu tecrübeli bir DOS lazım.

E9_B4zzWYAkK1f2

Neyse renktaslar üzüldük lakin takımın yeni oyuncular ile son oluşumuna bakalım. En azından 1 puanida almayı becerdik. Yarın derhal gonderilecekler gitsin ve geleceklerde salı günü gelsin artık. Milli arayıda sağlam kondisyon ve maçlar ile geçirmeliyiz.

taylan-berkan bariz 6 numaradaki o baskıyı kaldiramiyor..son 2-3 maçımızı izleyen herhangi bir insan evladı bu takıma net 6 numara alır böyle bir acizlik görmedim sertliği falan geçtim josef gustavo bile bunlardan kat kat klas topçu teknik olarak da.. İyice tiksindim yeminle Berkan milletin gotuyle atacağı ara pası sol ayağıyla atamıyor ya bu çocuk dikine pas atarken luyindamadan daha kotu

6 noya elneny gelse iş yapmazmı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferlerden daha çnemli olan şey hocanın savunmanın top çıkarma senaryosunda yeniliğe gitmesi gerektiği ve artık bu pas oyunu safsatafasını bırakmasıdır. Oynatmaya çalıştığı pozisyon oyununa uygun elde belki nellson ve cica uygun diğerlerinin alakası yok. Pas oyunundan vazgeçtiğimiz an daha iyi bir yola gireceğiz.

Santa Clara forması giyen Hidemasa Morita’nın Fenerbahçe’ye transferi, kulüplerin anlaşma sağlayamaması nedeniyle iptal oldu.

(@albandemir)

hmm

hafizam yaniltmiyorsa, fb hocasi *vitor pereira 2008~2010 arasi santa clara'yi calistirmisti,..kendisi sayesinde fb bulmustur/hocadan tavsiye almistir bu ismi diye tahmin etmistim-ilk onlarla ismi ciktiginda...

burdan donerse bu transfer ilginc olur. *halbuki ilk planda almaliydik ilgimiz varken yazilanlar dogruysa....

Bizim her pozisyon gol olsun, rakip hepsini kaçırsın yani?!...Yeri gelir, sen 10 tane altıpastan kaçırırsın, rakip bir kez gelip golü bulur; iyi takımsan yine de çevirirsin maçı. İlk golü onlar atsa çevirebilir miydi bizimkiler sence?..

Futbolda bunlar hep olacak. 2-0 dan sonra maçı bitirmek için daha fazla gol atmak gerekliliği bir şey ifade etmiyorsa, sana laf anlatmak için kendimi yormayı gereksiz görürüm. İyi forumlar...
Randers Hatay maçında çevirdiler ya. kac tane pozisyona girdik o maçlarda doğaçlama oynadığımız için goller kaçtı. Düzenimiz olsa o maçlar farklı biterdi

Bana birsey anlat diyen mi var sana. Sen alintiladin beni te allam. Sanada iyi forumlar

Maratonun başındayız renktaşlar bu kadar karamsar olmayın. 2-0'dan sonra 1 puana razı olmak benim de canımı sıktı. Biraz yorgunluk, biraz ciddiyetsizlik biraz da bireysel hatalar ile bugün 2 puan kaybettik. Genç ve yeni yapılanan bir takımız ki en az 2-3 takviye daha yapılacak. Marcao dönecek. Pozisyon yaratma konusunda bir sıkıntımız yok. Takım savunması ve direnci yükseldikçe oyun istikrarı sağlanacaktır.

beyler izlemedigim icin soruyorum izleyen var mı bu fbe geriye yaslanarak mı bitirdi macı 40 yasındaki orta sahalarla tempo yapmalarıda imkansızda anladıgım kadarıyla yorulmadan mac kazanmıs bunlar otobüsü cekerek öyle miydi ?

Morutan baya iyi bi oyuncu sanirsam ciktigi ilk macta baya is yapti.Nirmalde adamin ilk maci kotu olacak tabi asamasinda olmamiz lazimdi ama cocuk ilk yari costurdu ama Cica cikinca oda dustu biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt