Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 yaşındaki melo yu düşünen hocadan hayır mı gelir. 20 tane yardımcı değiştirdi herkes kötü terim iyi

Morita ile Gedson beraber gelse çok sorun çözülür de zor tabii.

Stoperler üzerinden çıkmaya son vermek lazım zaten Marcao teknik olsa da iyi top çıkardığını falan düşünmüyorum özellikle dribbling sonrası tercihleri hep hatalı.

İyi top çıkaran stoper izlemek isteyen Boscagli'yi izleyebilir, tek topta hücuma atıyor topu sürekli.

Fener tam Anadolu takımı futbolu oynuyor ayrıca ilk 3 maçta rakiplerinin 3 penaltısı verilmedi inanılmaz bir olay cidden ama her şeye rağmen bu futbolun başarılı olacağını sanmıyorum. Beşiktaş ve Trabzon en derli toplu oynayan takımlar şuan bizim ise defans çok sıkıntılı yani her maç ne yapıp edip golü yiyoruz bu sorunu çözemeden işimiz çok çok zor. Ligin seviyesi yerlerde ve çok ekstra bir puan kaybettik bunu çok ararız ama bu sezon böyle çok maçımız olacak gibi mevcut kadroyla. Marcao'nun oyun bozanlığı tüm defans kurgusunu bozdu 6 numarada yok bu formatla işlemez bu sezon.
Fener daha yoğun maç temposuna giremeden patır patır sakat verdi. Rotasyonları zayıf. Takviye yapmazlarsa ki yapamayacaklar gibi duruyor Avrupa-Kupa-Lig üçgeni içerisinde çok kan kaybeder. Asıl tehlike Beşiktaş ve Trabzon kanımca.

zannediyorum 3 senedir yaklaşık söylediğim bir konu hocanın bazı büyük taklit etmeye çalışması ama başarısız olması

taklit tabiki ayıp değil ama oynatmaya çalıştığı oyuna dair tek fikri benim adım terim pep yapıyorsa ben de yaparım

o oyunun nasıl oynanacağına mutfağına dair bir fikri olduğunu zannetmiyorum

oyuncuların top beklerken vücut açılarına kadar çalışıyor adamlar bizde bunu necati filan mı yapacaklar yani

Elneny gayet iyi transfer olur. Adam basit ve doğru oynuyor. Böyle adamlr da lazım takıma. Taylanın yerine yerinde bir transfer olur

zannediyorum 3 senedir yaklaşık söylediğim bir konu hocanın bazı büyük taklit etmeye çalışması ama başarısız olması

taklit tabiki ayıp değil ama oynatmaya çalıştığı oyuna dair tek fikri benim adım terim pep yapıyorsa ben de yaparım

oyuncuların top beklerken vücut açılarına kadar çalışıyor adamlar bizde bunu necati filan mı yapacaklar yani
Bana göre de pepten baya etkileniyor hoca ama eldeki 11e isim isim baktığımızda o oyunla alakamızın bile olmaması gerekiyor

Morita ile Gedson beraber gelse çok sorun çözülür de zor tabii.

Stoperler üzerinden çıkmaya son vermek lazım zaten Marcao teknik olsa da iyi top çıkardığını falan düşünmüyorum özellikle dribbling sonrası tercihleri hep hatalı.

İyi top çıkaran stoper izlemek isteyen Boscagli'yi izleyebilir, tek topta hücuma atıyor topu sürekli.
bu morita okadar iyi topçu mu cidden. japonyadan nekadar iyi bi önlibero çıkabilir ki, açıkçası şüpheliyim.

bence en kolayı bizde otobüs cekme futboluna gecelim nasılsa bi tane sıkıstırırız ve yorulmadan mac kazanırız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt