Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Randers maçının hiçbir anında topu bu maçtaki gibi eveleyip gevelemedik. O maçtaki oyun üzerine eğilip geliştirmemiz gereken oyunun ta kendisi.
randers maçında, maçın ikinci yarısında defans hattımız ortasahaya kadar geldi adamlar o yüzden kontraya çıkamadı, stoperler de dahil her adamımız bastı topa ve aldık. bugün de aynı şeyi beklerken yine hayal kırıklığı oldu.

Aga forum neden bu kadar cabuk kararlari degostiriyor randers macindan sonra herkes hergun galatasaray maci olsada izlesek diyordu simdi 2 hafta mac yok rahatiz deniyor.
herkesi tek tek bilemem ama anlık yaşayan bir milletiz sebebı o ama benım içinse sebeb açıkçası hocaya guvenemıyorum emekli olmadan sampiyon olmasını cok istiyorum ama ısrarla aynı hataları yapmaya dahadada kötüsü hataları görmemeye devam ediyor
umarım degisir ve bizde görürüz ve terimi sampiyon olarak emekli ederiz,hocanın düsünceleri çağa uyuyor sözleride uyuyor ama eylemleri maalesef uymuyor insanlarda yanı taraftarda işte bu yuzden tahammül edemiyor artık elestiriyor

Sadece kupa maçında oynamış. Ligte hiç süre alamamış. Premier lig fırsat transferi olur.

İşte bizim bu tarz 2,3 transfer yapmamız lazım.Kiralık falan hiç farketmez.Bu adamlar daha risksiz.Kanatada bir tane lazım.
Ama bunun için yerli defans lazım.
Fark yaratacak İki orta saha bir kanat alalım gerekirse defansda alpaslan,ömer falan oynasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kenarda ne zaman Babel Feg Arda ,Omer gibi bitikler girmeyecek iste o zaman yedek kulubemiz zengin diyebilecegiz

90+5 te Villareal in Atleticodan yediği gol, şu golü şu dakikada yesek kafayı yerdim

JUZATRX.png

Kaleci + 3 oyuncu gibi bende yere yatardim.

Halil'i çok istiyorum ama orta saha öncelik, ne var ne yok son kalanlar orta saha transferlerine harcanmalı, stoperleri de öndekileri de yükseltmek için temel şart bu.

Marcao da affedilmeli gitmiyorsa, hazırlık maçlarında oynasın en azından.

herkesi tek tek bilemem ama anlık yaşayan bir milletiz sebebı o ama benım içinse sebeb açıkçası hocaya guvenemıyorum emekli olmadan sampiyon olmasını cok istiyorum ama ısrarla aynı hataları yapmaya dahadada kötüsü hataları görmemeye devam ediyor
umarım degisir ve bizde görürüz ve terimi sampiyon olarak emekli ederiz,hocanın düsünceleri çağa uyuyor sözleride uyuyor ama eylemleri maalesef uymuyor insanlarda yanı taraftarda işte bu yuzden tahammül edemiyor artık elestiriyor
O kadar iyi transferler yaptiki bazen gitsin diyorum.Ama bu transferler ilede 1 sans vermek lazim diyorum.Biktirdi bizi su lanet pas futbolundan Bul Forvette Elmander gibi bi adam sisir ileri donen toplari topla kaos oyna ama pas futbolu oynama yeter yaw

Sivas maçında maçın basında linnes topu muslera ya vermek isterken kaptırdı gol yedik..

Ertesi hafta 2-0 kazandığımız kayseri deplasmaninda luyindama ayagindaki topu kaptırdı son adamken..Pedro henrique atamadı...

Ertesi hafta rize maçında luyindama ıskaladı golü yedik sonra one geçtik bu sefer emre kılınç geri pasini adama verdi golu yedik..

Trabzon maçında luyindama kafayla topu edgar lee nin önüne attı gol yedik..

Sondan bir önceki hafta denizli deplasmanında 2-0 öndeyken Taylan ayağındaki topu kaybetti kale önünde gol yedik....

Sezonun son 10 hafta sonra tam 5 maçta akıl almaz bireysel hatalar yaptık...Şampiyonluğa mal oldu bu yukarıdaki hatalar geçen sezon..

Psv maçında 2 gol muslera nin inanılmaz hatalarıyla geldi..

St.johnstone ilk maçında aytaç kara muslera ya geri pas yaparken penaltı oldu gol yedik..

Deplasmandaki st.johnstone maçında ismail çipe elindeki topa vuramadı gol yedik..

Randers deplasmanında muslera ayağındaki topu adama verdi adam atamadı..

Ve bugün Taylan kasımpaşa maçında kale önünde ayağındaki topu adama verdi gol yedik..

Geçen sezonun son bölümünü de sayarsak her 2 maçta bir bireysel hatadan gol yiyoruz.. Tabii ki gollerde hata olacak ama bunlar savunma arkasına adam kaçırma hataları değil kalenin önünde top kaptırma,kaleciye vereceğim derken topu rakibe kaptırma,son adamken top kaybetme gibi absurd hatalar..

Biz en son ne zaman böyle bir gol attık rakip hatasıyla bir düşünelim bakalım.
Benim aklıma gelmiyor vardır muhakkak ama tek tüktur..Rakiplerimizin de bu kadar aleni hata yaptığını hatirlamiyorum..Ama biz 2 haftada bir yapıyoruz bunu..

Geçen sezondan beri linnes,luyindama,emre kılınç,muslera,ismail çipe,aytaç,taylan...Tam 7 ayrı oyuncu yapmış bu hataları..

Belli ki maalesef bu takimda çok net bir kalite sorunu var bu takviye olmazsa çok değişecek gibi durmuyor ikincisi bu takım en azından bu kadroyla pas oyunu oynamaz oynarsa da 2 haftada bir böyle absurd durumlar yaşamaya devam ederiz..

Morita için fenerliler de video yapmış. Oyun geçişlerindeki gerek pasları gerek dribblingleri çok iyi, sürekli pas kanallarına da girmesi pozitif.

Taylan'dan bunları beklesek de yapamıyor maalesef.

son 1 not iyi yardımcılar herzaman esas hocayı yükseltir yıllar boyunca neeskens misal rijkardın arkasındaki güçtü

yada mourinhoyu hatırlayın yardımcıları kimlerdi

hocanın 1 numaralı hatası buradan baslıyor iyi bir yardımcı alacaksın ki takımı 2.bir göz görsün senı uyarsın fikir versin

necati selcuk ümit levent bunlar yardımcı degil bunlar fatih hocanın işsiz kalmasınlar diye topladıgı arkadaş tayfası.

Sivas maçında maçın basında linnes topu muslera ya vermek isterken kaptırdı gol yedik..

Ertesi hafta 2-0 kazandığımız kayseri deplasmaninda luyindama ayagindaki topu kaptırdı son adamken..Pedro henrique atamadı...

Ertesi hafta rize maçında luyindama ıskaladı golü yedik sonra one geçtik bu sefer emre kılınç geri pasini adama verdi golu yedik..

Trabzon maçında luyindama kafayla topu edgar lee nin önüne attı gol yedik..

Sondan bir önceki hafta denizli deplasmanında 2-0 öndeyken Taylan ayağındaki topu kaybetti kale önünde gol yedik....

Sezonun son 10 hafta sonra tam 5 maçta akıl almaz bireysel hatalar yaptık...Şampiyonluğa mal oldu bu yukarıdaki hatalar geçen sezon..

Psv maçında 2 gol muslera nin inanılmaz hatalarıyla geldi..

St.johnstone ilk maçında aytaç kara muslera ya geri pas yaparken penaltı oldu gol yedik..

Deplasmandaki st.johnstone maçında ismail çipe elindeki topa vuramadı gol yedik..

Randers deplasmanında muslera ayağındaki topu adama verdi adam atamadı..

Ve bugün Taylan kasımpaşa maçında kale önünde ayağındaki topu adama verdi gol yedik..

Geçen sezonun son bölümünü de sayarsak her 2 maçta bir bireysel hatadan gol yiyoruz.. Tabii ki gollerde hata olacak ama bunlar savunma arkasına adam kaçırma hataları değil kalenin önünde top kaptırma,kaleciye vereceğim derken topu rakibe kaptırma,son adamken top kaybetme gibi absurd hatalar..

Biz en son ne zaman böyle bir gol attık rakip hatasıyla bir düşünelim bakalım.
Benim aklıma gelmiyor vardır muhakkak ama tek tüktur..Rakiplerimizin de bu kadar aleni hata yaptığını hatirlamiyorum..Ama biz 2 haftada bir yapıyoruz bunu..

Geçen sezondan beri linnes,luyindama,emre kılınç,muslera,ismail çipe,aytaç,taylan...Tam 7 ayrı oyuncu yapmış bu hataları..

Belli ki maalesef bu takimda çok net bir kalite sorunu var bu takviye olmazsa çok değişecek gibi durmuyor ikincisi bu takım en azından bu kadroyla pas oyunu oynamaz oynarsa da 2 haftada bir böyle absurd durumlar yaşamaya devam ederiz..
En son buydu galiba :)

fener kekosu lemos ve sosa'yı kitlemeye çalıştı adamların maaş toplamı kadar sosa parası var zaten haliyle olmadı o iş gibi

biz de ilgilendigimiz maglum hazır tutuyolardır bence moritanyayı

Oraya sizeli biri daha iyi giderdi ztn yerden bitme adamlarla doluyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt