Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20210830-012402_Twitter.webp

şu pozisyonda diagne duzgun biraksa morutan tekte keremi karsi karsiya birakacakti yuksek ihtimal. kerem iyi kosu yapmis.

halil iyi beceriyodu su paslari diagne ve mo iyi degil o kadar

Ben Morutan ve Cica'yı ciddi beğendim. Olaru nasıl olur acaba orta sahaya. Bunun dışında takımı da beğendim ilk yarıda 5-0'lık maç oynadık ama bundan bahseden yok. Yeni bir takım oturmayn ve beraber oynadıkça oturacak şeylerde olacak oynadığımız oyuncu için Luyindama ve Taylan yetersiz kalıyor bence. Onun dışında hoca için eleştirim artık şu Babel falan gibi oyunculardan vaz geçmesi ve Yunus'a falan güvenmesi ve artık iyi bir b planımız da olmalı rakipler önde baskı yaptığında. Bir de bu takımın forvetine Halil çok iyi oturur bence.

yedlin kadroda yoktu

acaba kimseyi gönderemezsek kendisiyle fesih yapma ihtimalimiz olabilir mi

elde yedek için başka sağ bek de yok gerçi
Yedlin denen herifi ne diye aldık zaten anlamıyorum. Adı geçtiğinde 2 3 maçına baktım. Koşmak dışında hiç bir vasfı yoktu. İzleyip nasıl onay verdiler anlamıyorum.

Halil'i çok istiyorum ama orta saha öncelik, ne var ne yok son kalanlar orta saha transferlerine harcanmalı, stoperleri de öndekileri de yükseltmek için temel şart bu.

Marcao da affedilmeli gitmiyorsa, hazırlık maçlarında oynasın en azından.

kesici defansif os vs. seri stili pasör defansif os vs. gedson fernandes

tek hak ile hangisini tercih ederdin

son 1 not iyi yardımcılar herzaman esas hocayı yükseltir yıllar boyunca neeskens misal rijkardın arkasındaki güçtü

yada mourinhoyu hatırlayın yardımcıları kimlerdi

hocanın 1 numaralı hatası buradan baslıyor iyi bir yardımcı alacaksın ki takımı 2.bir göz görsün senı uyarsın fikir versin

necati selcuk ümit levent bunlar yardımcı degil bunlar fatih hocanın işsiz kalmasınlar diye topladıgı arkadaş tayfası.
Yancı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre yancı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kahvelerde oynanan oyunları seyreden ve bedavadan yiyip içen kimse.

Aynı Necati, Selçuk, Ümit, Levent 4'lüsünü tarif ediyor:D

Morita için fenerliler de video yapmış. Oyun geçişlerindeki gerek pasları gerek dribblingleri çok iyi, sürekli pas kanallarına da girmesi pozitif.

Taylan'dan bunları beklesek de yapamıyor maalesef.

Fener işi olmamış bizim de Gedson olmayacak gibi bence almalıyız. Morita- Berkan- Cica gayet iyi götürür bizi.

Puan kaybettik ❌
Hiç duyum yok ❌
Rakiplerimizin hepsi bir şekilde kazandı ❌

Olumlu hiçbir gelişme olmayan bir döneme daha girdik nöbet bile keyifsiz.

Ekli dosyayı görüntüle 136801

şu pozisyonda diagne duzgun biraksa morutan tekte keremi karsi karsiya birakacakti yuksek ihtimal. kerem iyi kosu yapmis.

halil iyi beceriyodu su paslari diagne ve mo iyi degil o kadar
Halil büyük ihtimalle o pası basit şekilde atabilirdi zaten mesele o değil dde Halil 'i farklı kılan o topu gerilere gelip alması ve bu fotoğraftaki Morutan 'ın yaptığı işi yapabiliyor olması

Topu oraya getirip pas dağıtma işini de çok güzel yapabiliyor. O fizikten hiç beklemediğim şekilde pivotluk yapabiliyor bahsettiğin bu pasları rahatça atabiliyordu

Mostafa gibi net bir golcü mü ? değil havadan affetmez diyebiliyor muyuz ? hayır ama biz topu ceza sahasına taşımakta zorlandığımız için o işi çözebilecek oyuncu da Halil 'dir

Bence Halil 'in transferi de Gedson kadar önemli

umarım babel ve falcao'dan olumlu haber alırız

aksi halde bu kadromuz ile bazı şeyleri düzeltsek bile şampiyonluğa ulaşabileceğimizi sanmıyorum.

Top kapamamak 1. zaafı takımın. Bir tek Boey ve Luyindama yapıyor bu işi. Tüm sahipsiz toplar rakipte her maç.
Dün yazdık bugün çıktı .Daha çok puan kaybederiz biz .Top kapan adam yok sistem yok orta saha yol geçen hanı oyun Kur'an kimse yok defanstan çıkamıyoruz hoca da izliyor ne güzel .

1 ay önce Gedson olmayacak konu kapandı deseydiniz kimse bu kadar beklenti içine girmezdi. Siz yine uğraşabilirdiniz arka planda.
Gedsonun gelmesini çok çok isteyenlerdenim ama akşam yat Gedson sabah kalk Gedson..
Galatasarayın bir oyuncuya bu kadar muhtaçmış gibi görünmesi hoş olmuyor adı ne olursa olsun.

Dün yazdık bugün çıktı .Daha çok puan kaybederiz biz .Top kapan adam yok sistem yok orta saha yol geçen hanı oyun Kur'an kimse yok defanstan çıkamıyoruz hoca da izliyor ne güzel .
geçen sene takımın açık ara en çok top kazanan adamı benfica'da çürüyor.

hem sahipsiz toplarda hem pres yapmada hem de top çalmada gedson'u arıyoruz.

Taylan'ın da önü boştu pas opsiyonu vardı.
Neyi tartisiyoruz taylan baskidan mi topu kaybetti yoksa topu kontrol edeyim derken ayagindan 2 metre acti diyemi taylanin uzerinde baski filan yoktu muslera buna benzer 10 tane top atti bugun altayda buna benzer 4 5 top atti gustavoda sosada ayagindan acmadi Muslera dusmanligi baslamis insanlarda Terimi su haldeyken yalayanlar en az 10 senedir sayisiz basari kazandirmis musleraya laf ediyor acin bir futbol izleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt