Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan ayhani alın gelin sağ bek yedegin yok sol bek yedegin yok stoper yedegin yok yabancı sınırı var para harcama limitin de sıkıntı yoksa şampiyon olmak istiyorsan alacaksın oyunu da kurar top da çıkarir .
Kaani alan şampiyon olur benim gözümde .

Marcao meselesi bir an evvel çözülmeli.

Marcao satılsa

———————irfancan——————
Boye——ozan——nelsson—ömer—
———gedson—-6 numara————
Morutan——-cicaldou—-transfer—
————-mohammed——————-

Gedson haricinde bu iki isimde genç oyunculardan ziyade fark yaratacak oyunculardan olmalı.
Galatasaray düşmanlarını ne olur sevindirmeyelim.Allah rızası için Göz göre göre vereceğiz bu şerefsizlerre şampiyonluğu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylanı yine gömenler olmuş sanırım pogba-kante karışımı olsun ve hiç kötü oynamasın istiyorsunuz. Adam zaten şl kalitesinde bir oyuncu değil hiç bir özelliği çok üst düzey değil ama ligdeki en iyi orta saha oyuncularından biri en büyük eksiği sırtı dönük baskı yediğinde çözüm üretememesi, bu sorunu çözecek veya bu sorunu ortaya çıkarmayacak bir oyun üretecek kişi de FT dir. Bugün oyuncu değişiklikleri çok kötüydü, babelden ne bekliyoruz hiç anlamıyorum yada ısrarla durup koşarak adam geçeceğini sanan ömer ne katacak hücum konusunda anlamak zor!

Bu falcao yarin kolombiyaya ucacak
Bu herifi saglik kontrolu yapmadan kimsede almaz

Milli olan topculari nasil alacagiz

Galiba transferde burda olmalilar oyle bi kural vardi

Gedsonun gelisini hatirlayin islak imzayi vermese transfer olmuyordu

Marcao satılsa

———————irfancan——————
Boye——ozan——nelsson—ömer—
———gedson—-6 numara————
Morutan——-cicaldou—-transfer—
————-mohammed——————-

Gedson haricinde bu iki isimde genç oyunculardan ziyade fark yaratacak oyunculardan olmalı.
Galatasaray düşmanlarını ne olur sevindirmeyelim.Allah rızası için Göz göre göre vereceğiz bu şerefsizlerre şampiyonluğu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao satılırsa luyindama ile oyun kurmaya devam edersin

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt