Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan, Cica, Kerem, Nelson, Boey gibi ekstraları olan adamlar var. İyi bir ortasaha ile bu adamların ve diğer adamların performansını daha yukarıya çekersin. Özellikle defansın performansı mükemmel olur.

Şu maç taraftarlığını bırakmamız lazım. Sanki hiçbirşey oynamayan bir takıma sahipmişiz gibi enseyi karartmanın ne gereği var. Evet büyük takım 2-0 ı yakalayınca bunu korumalı ve yakaladığı fırsatları değerlendirip farkı açmalı, ve böyle basit hatalar ile goller yememeli. Ama diyoruz ya genç takımız. Rangers maçının 2.yarısı ve Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki tempomuzu ve oyunumuzu maçın geneline yayarsak seyrine doyum olmayan bir takım olacağız. Bu da başarılabilir. Bence Aliou Dieng, Gedson ve Halil benzeri transferler ile bu oyun çok güçlü hale gelecek.Potansiyeli çok yüksek olan genç oyuncu sayımız çok fazlalaştı. Sabır etmemiz lazım. Ben yönetimimize, Fatih Terim hocamıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Morutan, Cicaldau, Nelsson, Sacha Boey, Kerem, Barış Alper Yılmaz, Gedson, Halil, Emre Kılıç, Mostafa..... Çok heyecen verici çok..... En büyük Galatasaray...... 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun...
e bu doğru ki. Oynayamiyor takim.
Kaç senedir o kadar adam değişti rakibi savunamiyoruz, defansta ısrarla paslasip rakibi gaza getiriyoruz, oyuncuların yerleşimi bile leş.
Tamamen bireysel takiliyoruz

Seri hiç begenmiyorum ama Seri varken adamlar bize onde basamiyordu bile .Ama hic mucadele etmiyor be kardesim.6 dedigin biraz sert olur.

Fatih hoca ve yönetim aslında herşeyi iyi düşünmüş alinacaka oyuncular gençleşme vs hepsi doğru fakat sıralama strateji tamamen facia takimin acil.ihtiyaclari önce alınır fatih hocam bu dünyanın heryerinde böyle bu takımın 2 3 yıldır acil 2 ihtiyacı vardı onlibero ve skor yapan duran top aran oyuncu ,temmuz ayında ilk transfer 6 numara olmalıydı 6 numara olmadan bu takım sezon sonu gol yeme rekoru kirar

Ne yazık ki böyle giderse bu senede boşa geçmiş olur. Randers maçında bile o kadar iyi göründük tek farkla yendik. Bu takımda gol atma sorunuda var. Normalde 5-6 olması gereken maç 2 de kaldı. Aynı randerstada olmuştu. Atamıyorlar. Baştada diagne. Savunuyordum takımda kalması için ama senin birinci önceliğin gol atmak be kardeşim. Dün onun yüzünden beraber kaldık. Bu kadar kaçarmı ya. Randersta boş kale yerien direğe nişanlamıştı.

Şu maç taraftarlığını bırakmamız lazım. Sanki hiçbirşey oynamayan bir takıma sahipmişiz gibi enseyi karartmanın ne gereği var. Evet büyük takım 2-0 ı yakalayınca bunu korumalı ve yakaladığı fırsatları değerlendirip farkı açmalı, ve böyle basit hatalar ile goller yememeli. Ama diyoruz ya genç takımız. Rangers maçının 2.yarısı ve Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki tempomuzu ve oyunumuzu maçın geneline yayarsak seyrine doyum olmayan bir takım olacağız. Bu da başarılabilir. Bence Aliou Dieng, Gedson ve Halil benzeri transferler ile bu oyun çok güçlü hale gelecek.Potansiyeli çok yüksek olan genç oyuncu sayımız çok fazlalaştı. Sabır etmemiz lazım. Ben yönetimimize, Fatih Terim hocamıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Morutan, Cicaldau, Nelsson, Sacha Boey, Kerem, Barış Alper Yılmaz, Gedson, Halil, Emre Kılıç, Mostafa..... Çok heyecen verici çok..... En büyük Galatasaray...... 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun...
Futbol tek tarafli bir oyun degildir. Biz hücumda iyiyiz, savunmada ise rezaletiz. Daha eli yüzü düzgün takimla da oynamadik. Yarin eli yüzü düzgün takim 5 tane atar gecer.

Gedson inadi yüzünden iyi orta sahalar da kaçıyor. Gedson gelmese kimi bulacaksın bu saatte? Albayrak forvet mevzusu oldu

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 numara transferi yapmazsak heba olabilir bu kadar yatırım bu kadro bizim ligde sert sağlam 6 numara başarının anahtarlarından biridir 2012-2013-2015 şampiyonluklarında melo 2018-2019 da fernando geçen sezon bjk de josef şampiyonluk anahtarıydı yok registaymış pas oyunuymuş ligimizde tutmuyor bunlar 6 numaran olacak kimseyi alamıyorlarsa 38lik meloya bile razıyım oraya adam şart

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson mükemmel bir oyuncu fakat olmuyorsa zorlamanın bi manası yok. Zaten eğer olursa yine bir şekilde yer açarsın abi Gedson'a. Her sene bir oyuncunun peşinden sapık gibi aylarca koşmanın bir anlamı gerçekten yok. Şu alışkanlığı ne zaman bırakacağız acaba.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu takımda sonradan oyuna sokup pas yapmasını istediğimiz oyuncular varsa bu stildeki tek oyuncular altyapı oyuncularidir. Herifler 10 senedir top kontrolü ve teknik çalışıyorlar, berkanin-taylan-aytacin yapamadığı nr varsa yaparlar defansı da rahatlatirlar. Karsindaki PSG değil yahu.

Kasımpaşa maçındaki beraberlik beklenmedik bir skor değil ama 2-0 öne geçtikten sonra maçın dönmesine üzüldük. Bu tür maçlarda skor avantajını koruyabilecek, yorgun olan takımı rölantide tutabilecek bir düzene de ihtiyaç var. 2-0 dan sonra illaki oyunu koparacak üçüncü gole ihtiyaç yok. Nasıl gol yemeyeceğimizi de öğrenmemiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt