Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya
Ne yazık ki böyle giderse bu senede boşa geçmiş olur. Randers maçında bile o kadar iyi göründük tek farkla yendik. Bu takımda gol atma sorunuda var. Normalde 5-6 olması gereken maç 2 de kaldı. Aynı randerstada olmuştu. Atamıyorlar. Baştada diagne. Savunuyordum takımda kalması için ama senin birinci önceliğin gol atmak be kardeşim. Dün onun yüzünden beraber kaldık. Bu kadar kaçarmı ya. Randersta boş kale yerien direğe nişanlamıştı.
Zaten bukadar genc ile yapilanma falan, sampiyonluk gelirse supriz olur. Bence taraftar olarak biz bu seneyi feda etmeliyiz. Genclere sabir göstermeliyiz. Samp olamazsak hoca gider zaten. Gencler de 1 sene beraber oynamis olur. Yeni bi td ile önumuz acik olur

İyi olmuş aradığımız adam değildi orada oynayacak 3-4 adamımız var bize savunma önü lazım dün dank etmiştir herkese Taylan oynasa bile sakatlığı, yorgunluğu vs var orada oynayabilecek 2. oyuncu yok.
Taylan orda yedek olabilir şimdilik. Kendini geliştirmesi lazım. Oraya muhakka tecrübeli ayağı düzgün adam lazım

Okay'ı geçen yıl WBA'da çok beğendim hareketli geldi gözüme eski odunluğu yoktu denenebilir eğer şartlar oluşursa.

Dieng gelince ne olacak? Taylan'in yedirdigi golu o yedirecek. Rakip basmiyorken pasla cikalim ancak baski yerken uzun top kullanip presle topu kazanmamiz gerekir. Sadece sunu yapsak en az 10-15 gol daha az yerdik gecen sezondan beri.

Alsınlar Melo’yu hem abilik yapar, hem pislik yapar hem de Taylan’la Berkan’dan iyi oynar.

Bu takımın yıllardır en büyük sorunu, takım boyunu çok uzun tutarak oynaması; öncelikle bu 'langırt' anlayışının düzeltilmesi lazım. Stoperle en öndeki oyuncu arasında 60 metre mesafe varken pas oyunu oynayamazsın; daha iyi oyuncularla bir tık daha gelişir ama yine yetmez. biz 60, rakip 40 metre mesafe ile oynadığı zaman, sanki rakip takım daha fazla sayıda oyuncu ile oynuyormuş gibi, genellikle topun etrafında fazladan 1-2 oyuncusu bulunuyor; bu sayede yarı amatör düzeyde takımların bile ne kadar zorlayabildiğini gördük...

Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok, yapılacak şey belli. Ancak bunu yapacak kişi sorunu hala sadece oyuncu kalitesinden ibaret zannediyor veya acizliğini öyle örtmeye gayret ediyor. Eskiden körü körüne itaat eden bir çoğunluk vardı, artık o desteği de kalmadı. Muazzam bir kariyer ancak bu kadar değersizleştirilebilir...
%100 katılıyorum. Hoca bunu çözebilir bence ama kafası nerde anlamak mümkün değil.

500 bin kiralama + 3 milyon opsiyon iyimis

melo bizdeki son senesinde bile 5 m2 alanda top oynuyodu ne melosu allah aşkına ya

Yav 500 bin kiralık 3m opsiyon nedir ya. Şu transferden ne kaybederdin ki yanına 2 tane daha gedson al kardeşim kaybın ne olurdu.
Şaka gibi işler yemin ediyorum. Sen ucuzundan planlamanı yap önünde uzun bir maraton var her hafta gedson oynayacak diye bir kaide yok, hayır gedson çıksa Taylan girecek saçmalığa bak.
Hem farklı özellikli oyuncularla aynı oyunu oynamak istiyoruz hemde yaptığımız işe bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt