Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz öyle oldu. Marcaonun suçunu Keremin hatalarını ön plana çıkararak aklama çabası. Marcao yediği bokun cezasını çekmek zorunda ve çekiyor.

Keremin top kayıplarına çözüm bulması şart ama golleri ve yarattığı gol pozisyonları es geçilemez
Bu tur yorumlara saygim var .Ama koru korune bos bos elestirren adamlardan nefret ediyorum.

Diagneyi soktugumuz gibi M.oyuda sokabilsek pozisyona oda leblebi gibi atacak ama olmuyor.Yada M.o Diagne kadar bile gol sezisi yok nerde duracagini bilmiyor.
Bence Mo Bu sezon hep sonradan girdigi için biraz sanssiz gözüküyor. Eminim Dün Ilk yarida Mo oynadaydi Diagnenin pozisyonlarini Gole cevirebilirdi. Hele o keremin diagnenin önüne biraktigi pozisyon nasil kacar aklim almiyor.

Gedson ve Halil kesin olarak takımlarından ayrılacaklar yani bu kesin. O kadar bekleyip bu ikisini alamamak büyük hata olur o zaman adama derler garanti değilse niye geç kaldın.

Ozan'ı akıllı biri zannederdim ama hiç kafa yokmuş. Sürekli küme düşecek takımlara gidip ne amacliyor ki kariyeri heba olucak 2 3 sene sonra tıpış tıpış Türkiye'ye geri dönecek bu gidişle.

Gedson ve Halil kesin olarak takımlarından ayrılacaklar yani bu kesin. O kadar bekleyip bu ikisini alamamak büyük hata olur o zaman adama derler garanti değilse niye geç kaldın.
onları beklediğimiz için mi kimseyi gönderemediğimiz için mi geç kaldık

bana ikincisi gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt