Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.638
- 30.593
- 1.988
Benim görmediğimi nerden çıkardın ? Beni ne kadar tanıyorsun hayırdır?Ya birakin Marcao olayindan once hic biriniz bunlari gormeyordunuz simdi mi gormeye basladiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim görmediğimi nerden çıkardın ? Beni ne kadar tanıyorsun hayırdır?Ya birakin Marcao olayindan once hic biriniz bunlari gormeyordunuz simdi mi gormeye basladiniz.
Bu tur yorumlara saygim var .Ama koru korune bos bos elestirren adamlardan nefret ediyorum.Biraz öyle oldu. Marcaonun suçunu Keremin hatalarını ön plana çıkararak aklama çabası. Marcao yediği bokun cezasını çekmek zorunda ve çekiyor.
Keremin top kayıplarına çözüm bulması şart ama golleri ve yarattığı gol pozisyonları es geçilemez
HayirBenim görmediğimi nerden çıkardın ? Beni ne kadar tanıyorsun hayırdır?
Bence Mo Bu sezon hep sonradan girdigi için biraz sanssiz gözüküyor. Eminim Dün Ilk yarida Mo oynadaydi Diagnenin pozisyonlarini Gole cevirebilirdi. Hele o keremin diagnenin önüne biraktigi pozisyon nasil kacar aklim almiyor.Diagneyi soktugumuz gibi M.oyuda sokabilsek pozisyona oda leblebi gibi atacak ama olmuyor.Yada M.o Diagne kadar bile gol sezisi yok nerde duracagini bilmiyor.
Hele Marcao Keremi dövmekte haklıymış Luyindama da Keremi döver filan diye yorum yapanlara güzel sürprizler yapmak istiyorumBu tur yorumlara saygim var .Ama koru korune bos bos elestirren adamlardan nefret ediyorum.
Neyi görmüyorduk yazsana birYa birakin Marcao olayindan once hic biriniz bunlari gormeyordunuz simdi mi gormeye basladiniz.
Ya birakin Marcao olayindan once hic biriniz bunlari gormeyordunuz simdi mi gormeye basladiniz.
onları beklediğimiz için mi kimseyi gönderemediğimiz için mi geç kaldıkGedson ve Halil kesin olarak takımlarından ayrılacaklar yani bu kesin. O kadar bekleyip bu ikisini alamamak büyük hata olur o zaman adama derler garanti değilse niye geç kaldın.
Adminim sen vurma bariNeyi görmüyorduk yazsana bir