Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya birakin Marcao olayindan once hic biriniz bunlari gormeyordunuz simdi mi gormeye basladiniz.
Yahu biri takımda hata yapıyor kafa atıp iki de yumruk sallamak normal davranış mı? Ben bunu savunmanızı anlayamıyorum. Kerem hatalı olabilir ama Marcao çok çok daha hatalı. Öyleyse Luyindama'ya da yapsaydı.

Bence Mo Bu sezon hep sonradan girdigi için biraz sanssiz gözüküyor. Eminim Dün Ilk yarida Mo oynadaydi Diagnenin pozisyonlarini Gole cevirebilirdi. Hele o keremin diagnenin önüne biraktigi pozisyon nasil kacar aklim almiyor.
Ayni fikirdeyim gole cevirir ama o pozisyonlara girer mi soru işareti?

Kaan ayhani almaya mecburuz bence. Bir kere eleman 6 numara ve sag beki de yedekleyecek. Hem de yerli

Yok iyi stoper değilmiş.
Sanki nelsson,berkan,taylan,aytaç gibi adamlar muhteşemde kaan beğenilmiyor.

Hadi alınamıyor.Klübü vermiyor deyelim..

Şu orta sahaya gedson birlikde üst düzey 2 tane orta saha bir tanede sol kanat alsınlar defansda alpaslan ve ömere razıyım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 8le oynayacak cica berkan/taylan gedson. Peki kerem barış kanat diğeri morutan. O zaman halil oynayacak alınırsa mustafayı ilk 11 başlatıp şu diagne pozisyonları ona gelse birkere kimse forvet aramayacakta.

bu 6 numara gelince bahaneler bitecek mi?
imzalı kağıt alalım kendisinden mustafa cengiz'in arda transferinde yaptığı gibi

Valla dünki maça kadar bende çok önemsemiyordum ama aşırı önemli. Özellike hocanın sisteminde temel taş gibi. 2 tane 6 alıp yolumuza bakalım. Takımın üretkenliğinde sıkıntı yok. Bu iki 6 numaradan biride Okay olursa elimiz rahatlar.

Biraz öyle oldu. Marcaonun suçunu Keremin hatalarını ön plana çıkararak aklama çabası. Marcao yediği bokun cezasını çekmek zorunda ve çekiyor.

Keremin top kayıplarına çözüm bulması şart ama golleri ve yarattığı gol pozisyonları es geçilemez
Kerem nerede pas vermesi nerede şut çekmesi gerektiğini, hangi pozisyonlarda nasıl top istemesi gerektiğini öğrenmeli acilen. Bir de sürekli tepki göstermesi cidden sinir bozucu olmaya başladı, daha bu yaşta hakemi aldatmaya çalışıyor basit hareketlerle.

Bu kadar agir elestiriler olmuyordu en azindan.Kerem ilk 11 cikmadiginda neden Kerem yok diye cogu kisi agliyordu.Sen duzenli bir sekilde elestiriyorsun senin yorumlarini okuyorum .Ama diger arkadaslarKerem konusunda bos elestiri yapiyor benim lafim onlara .
Ya hadi abicim asıl sen boş yapıyorsun. Marcao %1milyon haksızdır. Cezasını da çekecektir. Ama Kerem'in gol sevinci falan bunlar normal şeyler değil. Adam çıktı özrünü diledi. Bu herifin kinci olduğu belli. Zaten karadenizliler genelde kinci olur. Bu da öyle. Ben Kerem'in karakterinin düzgün olduğunu düşünmüyorum. Kerem'in Galatasaray'a bağı olduğunu da düşünmüyorum. Kerem burayı bir basamak olarak görüyor. Yarın öbür gün kadıköye geçiş yapsa şaşırmam.

Kendini yere atması falan bunları saymıyorum bile.

Kaan Ayhan transferi Nelson transferi ile kapanmıştır. Nelson 7 milyon Kaan Ayhan 6 milyon ne yapcaz 13m stoper hattına takviye ile mi girecez sezona. Ben Nelson alınmadan önce istiyordum çünkü hem yerli hem bana göre iyi bir stoperdi. Ama Nelson transferi ile gereksiz olur artık. Ne yapacaz Nelson mu yedek oturacak Kaan transferi ile yoksa Luyi mi. Bu kadarıda fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt