Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan yilmazda Gecen sene Hoca Gedsonu neden aldi anlayamadim dedi .Galatasarayin aradigi oyuncu degil Dedi ama Gedson gecen sene baya is yapti.Mustafa Demirtas ve Sinan Yilmaz Boey icin ofansi iyi degil dediler ama suan ofansta cok iyi gozukuyor adam.Yani onlarda yanilabiliyor bazen.
Aynen orta sahada yetersiz kanat olabilir vs diyordu

Takim da 6 numara yoksa Ona göre bir sistem ve taktikle oynarsiniz

Oyunu mesela Sag ve sol bekle kurmaya calisirsiniz

Biz Sag ve sol beki oyunu genisletmek icin kullaniyoruz oysa Kendi ceza sahamiza yakin kalsalar oyun kurulumunda ve önde oynayan kanat oyuncularimizin ayaklari cizgiye basacak sekilde oyunu genisletecek olsalar cok daha Rahat bir oyun kurulumu olur geriden

Problem 6 numara degil,daha buyuk sorunlarimiz var oyun olarak birseyler üretmiyoruz

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray yetkililerine ulaşamadık. Sonra Sayın Burak Elmas, lütfedip beni aradı ama bu kez de ben konuşulacak bir şey kalmadığı için telefonunu açmadım. Ardından Burak Elmas özrünü belirten mesajlar attı."

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray'ın, Tahkim Kurulu üyeleriyle ile ilgili yaptığı bir şikayet yok. Yalan yere bir bardak suda fırtına kopartıyorlar. Bizim paramızı ödememek için yapıyorlar. Bu, büyük Galatasaray camiasını yönetenlere yakışmıyor."

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir de bu konularda henüz tek bir adım atmış değil. Galatasaray'ı kendi şovu için kullanıyor."
Madem dava yok ne diye sözleşmeye ekletmeye çalışıyorsunuz bu nasil çelişki bir muhabirde soramamis mi bunu

Tahirin götü yanmış muhtemelen olayın sonunun ağır cezalarla biteceğini fısıldadı ortalığı bulandırma peşinde.

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray yetkililerine ulaşamadık. Sonra Sayın Burak Elmas, lütfedip beni aradı ama bu kez de ben konuşulacak bir şey kalmadığı için telefonunu açmadım. Ardından Burak Elmas özrünü belirten mesajlar attı."
Abi ne Rizespor'muş ya yeter vallahi

Olması gereken "imkanlar doğrultusunda" bu.

E-CU3ODXIAAww1m.webp

rengim biz belli ki 6 no almayacağız kaanı alıp 3lüye dönelim

hem elimizdeki beklere uygun
hem rakip karşılarken az kalmayız
hem top çıkarırken 1 kişi fazla oluruz

kaan nel marcao
boey berk ged pva
cica moru
halil

hatta bana göre barış hem sol kanatı hem sağ kanadı oynar onu da değerlendirebiliriz yerli gerekirse böylece ön tarafa mohammed ya da diagne de olabilir

iştirak edebilirim bu fikre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt