Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Parasını verirsen neden olmasınmert müldürü satar mı kulübü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parasını verirsen neden olmasınmert müldürü satar mı kulübü
Aynen orta sahada yetersiz kanat olabilir vs diyorduSinan yilmazda Gecen sene Hoca Gedsonu neden aldi anlayamadim dedi .Galatasarayin aradigi oyuncu degil Dedi ama Gedson gecen sene baya is yapti.Mustafa Demirtas ve Sinan Yilmaz Boey icin ofansi iyi degil dediler ama suan ofansta cok iyi gozukuyor adam.Yani onlarda yanilabiliyor bazen.
Madem dava yok ne diye sözleşmeye ekletmeye çalışıyorsunuz bu nasil çelişki bir muhabirde soramamis mi bunuRizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray'ın, Tahkim Kurulu üyeleriyle ile ilgili yaptığı bir şikayet yok. Yalan yere bir bardak suda fırtına kopartıyorlar. Bizim paramızı ödememek için yapıyorlar. Bu, büyük Galatasaray camiasını yönetenlere yakışmıyor."
Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir de bu konularda henüz tek bir adım atmış değil. Galatasaray'ı kendi şovu için kullanıyor."
Abi ne Rizespor'muş ya yeter vallahiRizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray yetkililerine ulaşamadık. Sonra Sayın Burak Elmas, lütfedip beni aradı ama bu kez de ben konuşulacak bir şey kalmadığı için telefonunu açmadım. Ardından Burak Elmas özrünü belirten mesajlar attı."
aynen artı ne oğulcanmış sanki ronaldo gönder gitsin eski kulübüneAbi ne Rizespor'muş ya yeter vallahi
rengim biz belli ki 6 no almayacağız kaanı alıp 3lüye dönelim
hem elimizdeki beklere uygun
hem rakip karşılarken az kalmayız
hem top çıkarırken 1 kişi fazla oluruz
kaan nel marcao
boey berk ged pva
cica moru
halil
hatta bana göre barış hem sol kanatı hem sağ kanadı oynar onu da değerlendirebiliriz yerli gerekirse böylece ön tarafa mohammed ya da diagne de olabilir