Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
LOLCevap yazcaktım da neyse ya sana cevap yazıp vakit kaybetmeye değmez. Hehe tamam öyle.
Yazsana bi çok merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LOLCevap yazcaktım da neyse ya sana cevap yazıp vakit kaybetmeye değmez. Hehe tamam öyle.
28 falan diye biliyorumYaşını kaç biliyorsun?
•quod erat demonstrandum•
Forumu mu okuyorlar yav?
Elneny dediniz akşama haberler başladı.
çok haklı
Ne olur şaka olsun bu kadar olamazSergen Yalçın: "Ghezzal tesadüf transferdir. Benim bir menajer arkadaşım var. Hocam bir oyuncu var, seyreder misin dedi. 2 gün var transferin bitmesine. Telefondan seyrediyorum. Sen bu oyuncuyu nereden buldun dedim. Topu alışverişine baktım, sadece o kadar. Hemen getir dedim"
Kimi istediysen aldirdin , bu sene he
çok haklı
Hatta ekliyim çok kendini yere atmaya başladı. Ama yararı da en az bu hareketleri kadar var. Diagne o asisti yemese farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. He sana da hak veriyorum ama aynı zamanda bu adamı kazanmalıyız.Ben bu kadar top.ezen ,takımdan çok kendine oynayan ve takım oyununa yatkın olmayan birini sevmiyorum.Basit oynasa,takım için oynasa çok faydalı ama bana hep kendine oynuyor gibi geliyor
atmıştık çok evvelden ama alamadıkKimi istediysen aldirdin , bu sene he
Gurbetçi bir orta saha ismi at da , onu da alalım.