Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sergen ne sorulsa cevap veriyor. Kulüp açıklamadan Batshuayi aldık haftaya burada dedi. Az önce izledim Montero'yu aldık dedi. Elneny soruldu ancak seneye olur bu sezon olmaz dedi. Şimdi kritik isim Gedson, bunların başkanı daha bir kaç gün önce Gedson artık gündemde yok demedi mi? Bu bilgi Sergen'de olsa oda söylerdi ama sanki yalan söylememek için bilmiyorum mu dedi? Enteresan geldi bana.

Ataberk, Elneny, Halil ile transferi kapatiriz Marcao gitmezse (Babel, Falcao ve Diagne gider).

Marcao ve/yada Mohamed giderse, bir stoper ve forvet daha gelir herhalde.

bu dinazorları bu kulübe kim soktu sarı çizmeli mehmet ağa mı

millete laf ediyor ama iq yok ki cümlesinin başını sonunu düşünsün
Biz skorda degiliz ki, oyun planı taktik teknik yok 3 senedir, bu oyunculardan bagimsiz bi olay, yoksa Galatatasarayimizin ölüsü bile herzaman şampiyonluga oynar

Baştan sonra PvA 'un hatası, rakip ceza sahasında neden böyle bir işe kalkışıyorsun ? 2 kişinin arasına girmeye kalkışıyor sıkıntı şu onları geçse bile arkalarında 3 tane daha defans oyuncusu alanı kapatmış bekliyor bu takımın sol bekisin sen

Topu kaptırıyor saçma sapan yere atıp kendini bekliyor, adamlar topu alıp bizim kalemize golü atıyor PvA hala kamera açısında bile değil. Taylan ve E.Kılınç kadar PvA neden eleştirilmiyor çok merak ediyorum. Hıı aklıma "Adam EPL 'den geldi" "Senelerdir EPL 'de oynamış adam her türlü iş yapar" "Hollanda milli takımının sol beki adam" değil mi ?

Yani bu Elneny’i beğenmeyen bir ben varım herhalde. Ama yapacakta bişey yok. Gedson gelseydi en azından. Neyse cümletten hayırlı akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt