Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen Yalçın: "Ghezzal tesadüf transferdir. Benim bir menajer arkadaşım var. Hocam bir oyuncu var, seyreder misin dedi. 2 gün var transferin bitmesine. Telefondan seyrediyorum. Sen bu oyuncuyu nereden buldun dedim. Topu alışverişine baktım, sadece o kadar. Hemen getir dedim"
Lyon Beşiktaş maçlarını izleyen Ghezzal'ı farkederdi onları da izlememiş belliki

Komik

Larini sola attık onu 2 dk izledik, te allam.

Lille taraftar forumuna baktım gedsonun adı geçmiyor bile onların haberi olmadığı bir şeyi bizim forumda nasıl yazıyorlar garip

1630356074706.png

troll muhabbeti değilse gidiyor gibi.

Gedson bu saatten sonra gelmez artık olucak olsa bu aralar bir şıkırtı olurdu son 3 gün menekşelere teslim olucaklar artık bakalım kimler gelicek bence Halil’de gelmişken

Para olmayınca transfer döneminde aci çekiyoruz, şimdi para var diyorlar yine acı çekiyoruz.

Cok mu zor plan program.Gedson, Halil takılıp kaldık.Gedsonun alternatifini soruyorsun yok deniliyor. Yahu nasıl olmaz ya. Satsalarda su kulubu kurtulsak.

Bakü'den tüm renktaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.

Gerçekten sezon için kaderimizi çizecek olan son periodundayız transferin. Misimovic, Sercan, Latovlevici, Ömer gibi trasferleri hatırladığımda son düzlükde pek iyi transferler yapamadığımızı düşünüyorum. Ancak her seferinde yine içimizdeki heyecan pek fazla oluşuyor.

Her kesin gönlünden geçen ve alabileceğimiz orta saha isimlerini yazdığını görüyorum. Ben de gönlümden geçen ve şu anki yapılanmaya uygun olduğunu düşündüğüm bir ismi yazacağım: Leicester takımından Hamza Choudhury. Kendi takımında iyice yedek statüsüne düşmüş durumda 1,5-2 sezondur. Sanırım geçen sene yaz döneminde de ismi dillendirilmişti, Tanganga'ya olan ilgimizden dolayı scout ekibimizin buraları daha kaliteli şekilde taradığını düşünmekteyim

Aanholt ileriye ciktiginda o boslugu sol icte oynayan oyuncu kapatmak zorunda. Bunu Gedson cok iyi yapiyordu. Aanholt ileriye ciktiginda geriye donmekte zorlaniyor. Yoksa her mac rakibin sag kanat oyuncusu sol stoperimiz ile karsi karsiya kalir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt