Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakü'den tüm renktaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.

Gerçekten sezon için kaderimizi çizecek olan son periodundayız transferin. Misimovic, Sercan, Latovlevici, Ömer gibi trasferleri hatırladığımda son düzlükde pek iyi transferler yapamadığımızı düşünüyorum. Ancak her seferinde yine içimizdeki heyecan pek fazla oluşuyor.

Her kesin gönlünden geçen ve alabileceğimiz orta saha isimlerini yazdığını görüyorum. Ben de gönlümden geçen ve şu anki yapılanmaya uygun olduğunu düşündüğüm bir ismi yazacağım: Leicester takımından Hamza Choudhury. Kendi takımında iyice yedek statüsüne düşmüş durumda 1,5-2 sezondur. Sanırım geçen sene yaz döneminde de ismi dillendirilmişti, Tanganga'ya olan ilgimizden dolayı scout ekibimizin buraları daha kaliteli şekilde taradığını düşünmekteyim
Hosgeldim gardasim

Ne zaman adam gibi bi b2b izlicez şu takımda sanırım hiçbir zaman

Beşiktaş’lı abime sordum bu Eleny nasıl adam diye alırsanız sizin göbeği toplar, bunu almak için çok uğraştık olmayınca josef’i aldık dedi. Melo Fernando’ya göre daha yumuşak ama oyun kurmada bana göre çok iyiydi dedi.

Gelişme oldu mu arkadaşlar gece uzun saat 01:30 da bir iki isim düşecek demişlerdi gece nöbeti sıcak tutalım

•quod erat demonstrandum•

Lyon Beşiktaş maçlarını izleyen Ghezzal'ı farkederdi onları da izlememiş belliki

Komik

Larini sola attık onu 2 dk izledik, te allam.
Schalke’den kiralanan Can Bozdogan sorulunca ne diyecegini bilemedi, oyuncuyu tanimiyor hic incelememis belli :asd:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210830-234648_Chrome.webp
    Screenshot_20210830-234648_Chrome.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 67
Gedsondan daha garanti isimler çok pahalı reis 10-15 arasında cash verip alabilecekleri bir adam gedson bir nevi fırsat ve potansiyeli belli bi herif

renatoda kumardı güya onlar için ama tuttu
Bilmiyorum renktaş para konusunda sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum ekstra olarak CL oynayacaklar performansı tahmin edilebilir futbolculara yönelirler diye düşündüm

Adam sansa bala sampiyon olmus zuahahahaha saka gibi sergen hakkinda ki tum fikirlerim degisti

tmde 18 milyon degeri var yuh

iyi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt