Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa gidiyorsa ben forvetim diyen a kalite adam lazim as forvet olacak herkesin kabul edecegi uc transfer bizi sampiyon yapar iyi bir forvet iyi bir 6 ve gedson

Lyon Beşiktaş maçlarını izleyen Ghezzal'ı farkederdi onları da izlememiş belliki

Komik

Larini sola attık onu 2 dk izledik, te allam.

Sergen ezelden beri böyleydi ki öyle karmaşık analizler falan yok futbolu da basit oynardı sonuca yönelik bir adam bu yüzden başarılı oluyor oyuncusunu asla strese sokmayan birisi ayrıca.

Kağıt üzerinde bakınca bizim istatistiklerimiz muhtemelen daha iyidir ama Sergen her daim rakip kaleye daha hızlı gitme üzerine taktik veren bir mentalitede.

Bizim hocanın bu topa hakim olma defanstan ne olursa olsun kısa pasla çıkma tercihi oyuncular uyumsuz olunca işemiyor.

Sergen elindeki kadroya göre çorba yapmaya çalışıyor biz ise elimizdeki malzemeden rotatuile yapmaya kasıyoruz ortaya lezzeti yarım kalmış bir yemek çıkıyor bizde .

Ne diyeyim şu eksik halkaları bir türlü tamamlayamıyoruz transferde .

Fatih hoca bırakmadan bir kez olsun tam eksiksiz bir kadro ile lige başlamak istiyorum böylece kimsenin mazereti kalmayacak

•quod erat demonstrandum•

Lille taraftar forumuna baktım gedsonun adı geçmiyor bile onların haberi olmadığı bir şeyi bizim forumda nasıl yazıyorlar garip
Avrupa Şampiyonası sırasında Lille Renato Sanhcez'i satarsa yerini Gedson Fernandes ile doldurmayı düşünüyor haberleri vardı zaten.Orada planlama bizler gibi günlük değil,iki gün içinde Lille Gedson'u aldı derlerse normaldir benim için.

Avrupa Şampiyonası sırasında Lille Renato Sanhcez'i satarsa yerini Gedson Fernandes ile doldurmayı düşünüyor haberleri vardı zaten.Orada planlama bizler gibi günlük değil,iki gün içinde Lille Gedson'u aldı derlerse normaldir benim için.
Neyse az kaldı bitse de ona göre dertlensek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt