Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın futbolcu öğütme huyundan vazgeçmesi lazım önceden taşı sıkar suyunu çıkarırdı herkesten verim alırdı şimdi 1 maç hata yapan futbolcunun ağzına sıçıyor resmen bir kaç istisna hariç.

babel ve akbaba istisnasız süre aldıkları her dk çok kötü oynuyor şans bulmaya devam ediyorlar kılınç vs hiç oynamıyor oynadığında iyi olmasına rağmen
Hepsini gec ya arda olsa ilk oyuna o girerdi bu evlatciligina ayar oluyorum

Sergen ezelden beri böyleydi ki öyle karmaşık analizler falan yok futbolu da basit oynardı sonuca yönelik bir adam bu yüzden başarılı oluyor oyuncusunu asla strese sokmayan birisi ayrıca.

Kağıt üzerinde bakınca bizim istatistiklerimiz muhtemelen daha iyidir ama Sergen her daim rakip kaleye daha hızlı gitme üzerine taktik veren bir mentalitede.

Bizim hocanın bu topa hakim olma defanstan ne olursa olsun kısa pasla çıkma tercihi oyuncular uyumsuz olunca işemiyor.

Sergen elindeki kadroya göre çorba yapmaya çalışıyor biz ise elimizdeki malzemeden rotatuile yapmaya kasıyoruz ortaya lezzeti yarım kalmış bir yemek çıkıyor bizde .

Ne diyeyim şu eksik halkaları bir türlü tamamlayamıyoruz transferde .

Fatih hoca bırakmadan bir kez olsun tam eksiksiz bir kadro ile lige başlamak istiyorum böylece kimsenin mazereti kalmayacak

•quod erat demonstrandum•
Abi adamlar her türlü sertlikle yıldırıyorlardı rakibi geçen sene. Kaç kere tekme tokat girdiler. Antalya maçı vardır, Antalya olmayan faulden 10 kişi kaldı üstüne gol yedi o pozisyonda. Bir Sakala kırmızı gördü işte bir de Dorukhan. Rakip sertlikle sinince zaten ilerde Ghezzalla Aboubakar çözdü maçların %80ini, tamamen bireysel yeteneklerle aldılar işi yani. Rosierle Josef de sertliği sağladı, bu 4lünün hiç sakatlanmaması da cabası zaten.

Ben sahada öyle çizilmş setler de göremedim hiç, tamamen de objektifim bu konuda görsem söylerim. Sergen şampiyon olmadı geçen sene, Beşiktaş şampiyon yapıldı.

Sadece A.gücü maçı olmasa zaten mevzu orada kopacaktı.

Brandon Soppy 2 milyona gitmis vay be bir cok kulup ayakta uyumus. Ayni Boey gibi 1 yil sozlesmesi kalmisti. Boey 1 milyon, Soppy 2 milyon euro, Rennes ikisinden sadece 3 milyon euro kazandi. Boey’i hic izlememistim ama Soppy potansiyelli bir sag bek.

Avrupa listesine son 2gun. Oyuncu gönderecezde transfer edecez. Adam gelecek saglik kontrolu falan. Yani avrupadaki kadro mevcut kadro olacak buyuk ihtimal. Lig icin de bir kac yerli alinir oyuncu gönderemezsek

Bütün herşeyi oyuncuya ve oyuncu eksikliğine bağlıyoruz. Ama asıl gerçeği görmüyoruz. Sahada yerleşimiz berbat ötesi hem hücumda hem savunmada. O yüzden adamlar tık tık 5-6 pasta kalemize geliyorlar. Top bizdeyken de pas atacak boş oyuncu bulamıyoruz.

Mbappe olmayınca RM Camavinga'yı almış.
Breaking | Eduardo Camavinga joining Real Madrid, according to Canal Plus. Medical now. More follows.

Elneny tam olarak takımın ihtiyacını karşılayacak adam olur. Hem orta sahaya sertlik katar hem de pasla çıkışlarda basit hataları minimize eder

Taylan Berkandan El nenny gedsona gecmek demek Kagnidan inip mercedes binmem gibi olur takim 4 5 seviye yukari cikar pva da keremde diger oyuncularda performans verir herkes isini yapar tum takimin performansi artar net insallah olur taylan berkan gormek istemiyorum

Brandon Soppy 2 milyona gitmis vay be bir cok kulup ayakta uyumus. Ayni Boey gibi 1 yil sozlesmesi kalmisti. Boey 1 milyon, Soppy 2 milyon euro, Rennes ikisinden sadece 3 milyon euro kazandi. Boey’i hic izlememistim ama Soppy potansiyelli bir sag bek.
Bu Rennes nasıl takımsa ucuza saldığı adamlar bile değerli.

Böyle giderlerse bir kaç yıla şampiyonluğa oynarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt