- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
Biz alsaydik KeskeMbappe olmayınca RM Camavinga'yı almış.
Breaking | Eduardo Camavinga joining Real Madrid, according to Canal Plus. Medical now. More follows.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz alsaydik KeskeMbappe olmayınca RM Camavinga'yı almış.
Breaking | Eduardo Camavinga joining Real Madrid, according to Canal Plus. Medical now. More follows.
Parkadaşlar çetinçalı bir twitinde Galatasarayın Harruri ile ilgisi yok demişti. Roterdamın hocasının dediği doğru olabilir
şahinin adını kim revize etti üstat
Kendi talebi, ben 1 harfi değiştirdim sadece.şahinin adını kim revize etti üstat
Aman olmasinlar omer bayrama raziyim bizim takimin icine eden bu iki arkadas berkani iade edebiliyorsak hemen verelimGedson ve elnney aynı anda olmaz bence. Yabanci sayısı var . Taylan berkan var
Kendi talebi, ben 1 harfi değiştirdim sadece.
Daha kötüsü listeye yazmak için Avrupa'da transferin bitimine (01.00-Perşembe) 49 saat kaldı.UEFA listesi için cuma 01.00 son. 73 saat kaldı
Pardon Cengizhan renkdaşım ben Valentino Rossi espirisi yaptıydım orda ama hiçte komik olmadı. Espirinin seviyesi Hasan Mezarcı oluncada gerçek sandı millette :crushed:Tamam hızlı başka bir şey yok mu? Muğdat da hızlıydı mesela..
Josef daha iyi pozisyon alır ama hoca ona da pasla çık, oyun kur derse o da çöp olur!Bence bize Josef tarzi bir 6 numara lazim. Elneni Taylan'dan daha kaliteli olsa bile ihtiyacimiz olan ozellikte bir oyuncu degil.