Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson dan umidine kestinmi?

bence, sahsi fikrim Gedsonu baska bir takim 10-15m euro arasi cash verip son gunlerde alacak.

Bu takim Lille olabilir, eger Renato giderse.
Normalde buna söverdim

Renato'yu kiralayıp 2 senedir tek iş yaptığı yer Galatasaray olan Gedson'a 15 cash vereceklerini düşünmek ütopya

Rossiyi Türkiyede izleyen 100 kişi yoktur.Yılın transferi diyen herkes yalancıdır.

1630358229562.webp

Normalde buna söverdim

Renato'yu kiralayıp 2 senedir tek iş yaptığı yer Galatasaray olan Gedson'a 15 cash vereceklerini düşünmek ütopya

walla admin zaman daraliyor, renato giderse potansiyelline bir yatirim yapabilir Lille.

Bu benficanin napmaya calisiyor anlamak guc, orta saha ustune orta saha aliyorlar, ama jetson kalacak diyorlar.

ilginc.

walla admin zaman daraliyor, renato giderse potansiyelline bir yaratim yapabilir Lille.

Bu benficanin napmaya calisiyor anlamak guc, orta saha ustune orta saha aliyorlar, ama jetson kalacak diyorlar.

ilginc.
ya kimse kimse para vermiyor ingiliz klupleri bile kira çekiyor lille o kadar agreisif olur mu sanmam zaten renato maçların çogunu kaçırıyordu

Eski yönetim transferde nasıl bir hayalet oluşturmuşsa üzerimde son günlerde oyuncu gelecek degil de gidecek diye korkuyorum.

Abi adamlar her türlü sertlikle yıldırıyorlardı rakibi geçen sene. Kaç kere tekme tokat girdiler. Antalya maçı vardır, Antalya olmayan faulden 10 kişi kaldı üstüne gol yedi o pozisyonda. Bir Sakala kırmızı gördü işte bir de Dorukhan. Rakip sertlikle sinince zaten ilerde Ghezzalla Aboubakar çözdü maçların %80ini, tamamen bireysel yeteneklerle aldılar işi yani. Rosierle Josef de sertliği sağladı, bu 4lünün hiç sakatlanmaması da cabası zaten.

Ben sahada öyle çizilmş setler de göremedim hiç, tamamen de objektifim bu konuda görsem söylerim. Sergen şampiyon olmadı geçen sene, Beşiktaş şampiyon yapıldı.

Sadece A.gücü maçı olmasa zaten mevzu orada kopacaktı.

Yok onu diyorum zaten set hücummuş analizmiş taktikmiş bunlar yok basit ve sert oynayan oyuncusuna özgürlük tanıyan bir hoca Sergen , daha hoca bile olmadı esasen uzun yıllar bu işi yapacağını da sanmıyorum ben onun.dönem dönem birkaç sene ara verecektir.

Bizim ligte orta sahası güçlü , yaratıcı bir oyuncu ve forveti olan takım şampiyon oluyor

Anahtar üç oyuncu dmc amc forvet

Biz bu Merkezde hep bir halka eksik başlıyoruz sezona hep

•quod erat demonstrandum•

Ya oynamak istediğin oyuna göre adam alacaksın ya da elindeki adamlara göre oyun planı yapacaksın. Bizde herşeyden biraz var. Hiç bir işimiz tam değil. Medyada geçen isimlerin birbirleriyle yakından uzaktan alakası yok.

bir de renato ameliyat olcak kasımda anca döncek falan neyse az kaldı

ya kimse kimse para vermiyor ingiliz klupleri bile kira çekiyor lille o kadar agreisif olur mu sanmam zaten renato maçların çogunu kaçırıyordu

nebilim yunus, bizimkide umut iste.

boyle tivitierde galasevgisi veya tansel GEDSON FERNANDES (ALEV EMOJISI) diye tweet atar diye bakiyoruz.

:crushed:

walla admin zaman daraliyor, renato giderse potansiyelline bir yaratim yapabilir Lille.

ilginc.
15 cash verdiğin adam yatırım olmaz Lille için, öyle zengin kulüp değiller

80e Pepe gittiğinde Yusuf'a 17.5u zor verdiler.

Gedson'a kimse cash vermez, öncelik kiralamak olur

1630358395770.png

afrika kupası sıkıntı. feg gidecek mo gidecek elneny de gidecek.
öncesi sonrası derken neredeyse 2 ay olmayacaklar takımda
edit. diagne de olmayacak

Son düzenleme:
15 cash verdiğin adam yatırım olmaz Lille için, öyle zengin kulüp değiller

80e Pepe gittiğinde Yusuf'a 17.5u zor verdiler.

Gedson'a kimse cash vermez, öncelik kiralamak olur

yalniz benfica suna diybeilirmi acaba?

Gedson hem tjk ve Galatasaray istiyor, biz oyuncuya SL vitrinde parlamasina istiyoruz ve size verioruz diyebilir benfica.

Yada Gedson ayni Rosier gibi deli taklidi yapmasi lazim ki illa bize versin.

yalniz benfica suna diybeilirmi acaba?

Gedson hem tjk ve Galatasaray istiyor, biz oyuncuya SL vitrinde parlamasina istiyoruz ve size verioruz diyebilir benfica.

Yada Gedson ayni Rosier gibi deli taklidi yapmasi lazim ki illa bize versin.
Bak hala ya

diagne
mo gidip

halil ve dike yapsak keşke :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt