Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.917
- 7.522
- 1.918
yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

elneny yi beğenir misin üstat
Üstat bu Serkan'ın, Pünsal'ı dolandırıp sonrasında çocuğun forumu bırakmasına ne diyorsunGecen tutan kuponu koyim mi ?
Gedson > Elneny
BJk‘de fena degildi yinede istemem!
CARE GEDSON !
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Biz hatta Balotelli'ye şunu bile söyledik. Kendisi şu anda izinde. Ya adam edersin kendini, bu tepkileri göstermekten vazgeçersin. Ya da gelme dedik." (Beyaz TV)Beleşten götürdüğü biletlere saysın.Üstat bu Serkan'ın, Pünsal'ı dolandırıp sonrasında çocuğun forumu bırakmasına ne diyorsun
Garanti kupon diye kandırmış 1 gecede 3 bin eksiye düşmüş çocuk
gedson ve elneny'in futbolcu olmaları dışında ortak özelliği yok üstat. 6 no için sormuştum benGedson > Elneny
BJk‘de fena degildi yinede istemem!
CARE GEDSON !
biz hariç herkes biliyor maşallahDiego Rossi'yi ilk defa duydum bu da benim ayıbım olsun
Tek bildiğim İtalya liginde oynayan Rossi idi![]()
Ya geçen Hatay yeni Boupendzasını buldu diye Saba'dan bahsediyordu forumdaBayılıyorum forumun bu saykoluğuna.
Şu ortamda bi bizim gergin Mahir eksik.

Balotelli:Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Biz hatta Balotelli'ye şunu bile söyledik. Kendisi şu anda izinde. Ya adam edersin kendini, bu tepkileri göstermekten vazgeçersin. Ya da gelme dedik." (Beyaz TV)
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi