Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20454.jpg

bundan 1 ay önce el neny yada okay alınıcak denseydi taraftarın %90'ı eleştirir begenmezdi şimdi bunlar gelsin diyor bi çok insan;eğer gercekten bu 2 oyuncudan biri gelirse demekki hiç bir planlama yokmuş panik transferi yapıyoruz ki bunu çok eleştiririm!ölümü gösterip sıtmaya razı etme olayı artık olmamalı bizim takımda bence eğer gitmesi gerekenler giderse plan hazır çok adı sanı çıkmamış biri gelicek bu isim dieng olabilir bence onu uzun zamandır izliyoruz;dieng olursa izlenen arastırılan oyuncu der susarım ama el neny ve okay bambaşka olur

Gecen tutan kuponu koyim mi ?
Üstat bu Serkan'ın, Pünsal'ı dolandırıp sonrasında çocuğun forumu bırakmasına ne diyorsun

Garanti kupon diye kandırmış 1 gecede 3 bin eksiye düşmüş çocuk

Bayılıyorum forumun bu saykoluğuna.

Şu ortamda bi bizim gergin Mahir eksik.

Kalecimizin ayaklari sifir,stoperler de Yine ayni sekilde.

6 numara oynayan oyuncularimiz sirti dönük top alamiyorlar ve Biz hala pas la cikmaya calisiyoruz

Oysa Fatih hoca’nin herzaman oynattigi bir oyun vardi,kale atisi uzun kullanilir forvet hava topuna cikar ve topun düstügü bölgeye sok press yapilir top kazanilir ve Rakip yari saha da hucuma baslariz

Suan oynamaya calistigimiz her neyse ondan cok daha zevkli ve göze hos gelen bir futboldu daha önce yaptigimiz

2011-2012 sezonun da cok iyi hatirliyorum belki Kucuk bir detay Ama önemli bir detay,kendi yari sahamizda tac cizgisine Yakin serbest vurus kazandigimizda Hoca muslera’yi cagiriyordu uzun kullanmasi icin ve defans hattini Orta cizgiye kadar yolluyordu böyle de bahsettigim oyun oynaniyordu Rakip yari saha da

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Biz hatta Balotelli'ye şunu bile söyledik. Kendisi şu anda izinde. Ya adam edersin kendini, bu tepkileri göstermekten vazgeçersin. Ya da gelme dedik." (Beyaz TV)

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diego Rossi'yi ilk defa duydum bu da benim ayıbım olsun

Tek bildiğim İtalya liginde oynayan Rossi idi :D

Bayılıyorum forumun bu saykoluğuna.

Şu ortamda bi bizim gergin Mahir eksik.
Ya geçen Hatay yeni Boupendzasını buldu diye Saba'dan bahsediyordu forumda

Adam 2 senedir ligde oynuyor zaten dedim

GS ile FB dışında maç izlemem dedi, adamın ikisine de golü var halbuki :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt