- 12 Ocak 2013
- 50.971
- 60.423
- 4.323
nöbetin son hali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav o toplara girmez oBeleşten götürdüğü biletlere saysın.
Ua'cı değil miydi abi o. Ua diyince aklıma beleş biletten başka bir şey gelmiyor çünkü.Yok yav o toplara girmez o
Duyum alalimGedson > Elneny
BJk‘de fena degildi yinede istemem!
CARE GEDSON !
Üstat bu Serkan'ın, Pünsal'ı dolandırıp sonrasında çocuğun forumu bırakmasına ne diyorsun
Garanti kupon diye kandırmış 1 gecede 3 bin eksiye düşmüş çocuk
Duyum alalim
Ya geçen Hatay yeni Boupendzasını buldu diye Saba'dan bahsediyordu forumda
Adam 2 senedir ligde oynuyor zaten dedim
GS ile FB dışında maç izlemem dedi, adamın ikisine de golü var halbuki![]()

Yok ya onunki kolpa uAcılıkUa'cı değil miydi abi o. Ua diyince aklıma beleş biletten başka bir şey gelmiyor çünkü.![]()
Sahip çıkmamışsın üstat gitmiş çocukBiz gecen 90 dka‘da 4000 € yaptik.
Kardesimizi davet edelim kaybini geri kazanip kazanca biraktiralim.
Üzüldüm ama beklerim, mac paylasiyor herkesi batiriyor dikkat edelim!
![]()
gedson ve elneny'in futbolcu olmaları dışında ortak özelliği yok üstat. 6 no için sormuştum ben
Gedson ayrı dava
bi fenerli twde 2 maçını izledim fizik olarak çok eziliyor yazmıştı. açıp baktım cidden ikili mücadalerde leşmiş.Biz alsaydık Uruguay milli takımından neden hiç davet almamış derlerdi.
free geliyor reis. sözleşmesinin son senesiIstemem renktas, BJK‘da fena degildi ama bize daha savasci lazim .
Benim demek istedigim o paralari Gedson’a yatirmaliyiz.
Sen begeniyorsum galiba ?
biraz da futbol
Reis Berkay Isabetli'yi tanır mısın, forumun iddia baronuydu bir zamanlar.Biz gecen 90 dka‘da 4000 € yaptik.
Kardesimizi davet edelim kaybini geri kazanip kazanca biraktiralim.
Üzüldüm ama beklerim, mac paylasiyor herkesi batiriyor dikkat edelim!
![]()
Fizik olarak Abd'de falan eziliyorsa burada iş yapma ihtimali düşük olur.bi fenerli twde 2 maçını izledim fizik olarak çok eziliyor yazmıştı. açıp baktım cidden ikili mücadalerde leşmiş.
resmi olarak açıkladılar bu arada
bi fenerli twde 2 maçını izledim fizik olarak çok eziliyor yazmıştı. açıp baktım cidden ikili mücadalerde leşmiş.
resmi olarak açıkladılar bu arada