Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images.webp

fb oduyorsa ne diye yangin yapiyorsun. bizde odesek maaslari butun copleri yollariz. neyse bu son alintiydi. iyi forumlar

Cünkü adamlar öyle yada böyle alip satiyor.
Limitleri calimliyorlar.

Biz Diagne’ye veya Luyindamaya teklif bekledik.
Ne geldi ne gitti renktas.

Benim dedigim bunlar böyle veya böyle götürüyor isleri.
Dogrudur yanlistir bilemem ama hep oyunlar!
Yani böyle yapiyorlar yoksa bunlardan kim niye para verip oyuncu alsin, Ali Koc iyice abartiyor artik sampiyon komplexi var adamda

Bak sana Thiam‘a ?
Bedava al, kadro disi birak ve bonserviz al.

Biz Gedsonu alalim gerisi hikaye!

@Melih Peker

Su uyur Sportcel uyumaz!

Sportcell Özel

Galatasaray, Okay Yokuşlu'nun transferi için kulübü Celta Vigo'ya 900 Bin € kiralama bedeli ve 2 Milyon € zorunlu satın alma opsiyonu içeren bir teklif yaptı.
İspanyollar, yapılan teklife olumlu yaklaştı.

2.9 Mio €‘ya yok iyi bence!

@Melih Peker

Su uyur Sportcel uyumaz!

Sportcell Özel

Galatasaray, Okay Yokuşlu'nun transferi için kulübü Celta Vigo'ya 900 Bin € kiralama bedeli ve 2 Milyon € zorunlu satın alma opsiyonu içeren bir teklif yaptı.
İspanyollar, yapılan teklife olumlu yaklaştı.

2.9 Mio €‘ya yok iyi bence!

Bunlar biraz kolpacıydı ama teklif yaptık bence yarın olumlu olumsuz netleşir

•quod erat demonstrandum•

Bunlar biraz kolpacıydı ama teklif yaptık bence yarın olumlu olumsuz netleşir

•quod erat demonstrandum•

Ara sira biliyor iste belki diye paylastim.

Bence teklif yapildi dedigin gibi .
Iyi olur Taylan kaldiramiyor, Okan Ligi biliyor bide Avrupa’da oynadi tercübe kazandi.

Hadi iyi geceler renktas !
Iyi nöbetler!

bu taraftardan bi bok olmaz yıllardır genç genç diye ortalık ayağa kalktı ilk puan kaybında ne berkan kaldı ne taylan. yarın nelsson penaltı yaptırsa o çöp olacak morutan top kaptırıp gol yedirse gitsin yeni adam gelsin denecek. iğrenç bir futbol ülkesiyiz.

Ya kardeşim, bir orta saha oyuncusu gelen pası ayağından öyle açamaz. Bildiğin top geldi ve sanki duvara çarptı. Bir orta sahanın bunu yapma lüksü yok. First Touch’ı 5/20 olan bir adam GS orta sahasında oynamamalı. Her orta saha işin geçerli bu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

FB'in aldığı oyuncuyu bilmiyorum hatta ilk başta Giuseppe Rossi sandım dedim oha mezardan mi oyuncu aldılar.

Okay için ise, kendisinin kesinlikle iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Umarım yanilirim ve katkı verir.

Bu sene ister şampiyon bitirelim, ister 5. ben bu kadronun uzun vadede ligi domine edeceğini düşünüyorum, ne yapalım, Falcao, Feghouli, Babel gibi ağır kontratlar seneye bitince, son rötuşu yaparız biz de. Adamlar gitmiyorlar ne yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt