Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay iyi oyuncu geçen sene wba ya gitti en iyilerden biri oldu .
Hava topu alır sertlik katar .
Kaan Ayhan ile okayi al el neny de gelirse sert bir orta saha olur .
Ancak topu çıkarma konusunda nasıl yaparız bilmiyorum .
Luyindama ile olmuyor burada çok luyindama fani var ama olmuyor işte .
Nelson Kaan Nelson Alpaslan a razıyız artık bir düzen kurulsun .Takıma 11 oyuncu alındı hala kim nerede oynayacak belli değil .
Kaleci ???.
Sağ bek güzel yedeği yok
sol bek sıkıntı yedeği yok.
SToper Nelson güzel
stoper ??? Marcao luyindama Alpaslan
orta saha Berkan iyi ama sertlik yok
orta saha Taylan şuan çok kötü
sağ kanat morutan feguli iyi
sol kanat Barış Alper Yılmaz ve kerem idare eder arda Babel boş
forvet belli değil cagne mi Muhammed mi
emre akbaba Babel yedlin Omar arda falcao direk boş oyuncular

Oyuncunun kulübüyle problemi olduğu ve gitmek istediğini söylüyorlar. Orası için wonderkid olabilir ama fiziksel olarak bu ligde ne yapar göreceğiz en büuük avantajı hızı, visca tarzı kullanabilir onu fb.
Twitter'daki scoutlara bakılırsa, FB Messi gibi bir oyuncu almış.

Çok büyük ikilem yok mu bu işte, kendi liginin en değerlisi, 23 yaşında 18 m EUR (t-markt) piyasa değeri olan bir adam, daha Avrupa dahi yapmamış, Türkiye ligine geliyor, şampiyonlar ligi falan oynamaya da değil ha.

Transferdir, tutabilir, çılgın da atabilir ama çok acayip bir hikayesi var oyuncunun.

Bu işte bir iş var dayı. Ya dedikleri kadar iyi bir oyuncu değil, ya 2022 Mart ayına kadar (MLS yeni sezon başlangıç tarihi) 6-7 ay falan, opsiyonsuz, son çare olarak çok yüksek fiyatlara kiralandı, ya da problemli bir oyuncu.

Mls ligi Ekim'de bitiyor, Mart'ta yeni sezon başlıyormuş. Oyuncuya yağlı bir maaş, kulübüne de çok yüksek bir kiralama bedeli verdilerse, adam boş duracağına, zaten lig arası olacak, gitsin TR'de oynasın, biz de adama boşuna maaş ödemeyip, üzerine para kazanalım diye düşünmüş olabilir kulübü.

Başka türlüsünü aklım almıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslera son zamanlarda bostan korkuluğu gibi duruyo ama bence de suçu yok gibi
taylan çevre kontrolü yapmıyor üstüne top kontrolü de yapamayınca top beyazlı herifte kalıyor bu kadar baskıda da top kaybedeceksek çok işimiz var
Hocam tüm oyuncular mutsuz. Sende benimsemediğin oynamak istemediğin oynayamacağını bildiğin bir oyunu oynarken tedirgin olur oynayamazsın. Bi terim anlamadı bunu

Bugün cogu avrupa ülkelerinde transferin son günü. Free agent transferleri ülkelere göre degisebiliyor yanliz bonservisiyle veya kiralik oyuncu yollayacaksak bugün son gün diye düsünüyorum. Bugün dananin kuyrugu kopmali takimdan ayrilacaklar konusunda. Giden olmazsa gelen de olmaz diye düsünüyorum. Cok kritik bir gün. Bugünden sonra gidecek oyuncu olursa ancak Yedlin veya Babel Süper Lig'de baska takimda forma giyerse olur.
Olursa dedigin gibi anca bu olur. Digerleri gitmez. Sap gibi kaldik ortada. Sen sure verirsen oyunculara adamlar da gitmez zaten 1 sene kaldi diyerek

Beyimiz kabul etmiyor ki. Hem bizden tum parasini hemde yeni takimdan yuklu bi kontrat istiyor herhalde..

Günaydın Sakatcao nun avukatları kulübe çağrılmış demiş florya kuşu

Screenshot_1.webp

Okay iyi oyuncu geçen sene wba ya gitti en iyilerden biri oldu .
Hava topu alır sertlik katar .
Kaan Ayhan ile okayi al el neny de gelirse sert bir orta saha olur .
Ancak topu çıkarma konusunda nasıl yaparız bilmiyorum .
Luyindama ile olmuyor burada çok luyindama fani var ama olmuyor işte .
Nelson Kaan Nelson Alpaslan a razıyız artık bir düzen kurulsun .Takıma 11 oyuncu alındı hala kim nerede oynayacak belli değil .
Kaleci ???.
Sağ bek güzel yedeği yok
sol bek sıkıntı yedeği yok.
SToper Nelson güzel
stoper ??? Marcao luyindama Alpaslan
orta saha Berkan iyi ama sertlik yok
orta saha Taylan şuan çok kötü
sağ kanat morutan feguli iyi
sol kanat Barış Alper Yılmaz ve kerem idare eder arda Babel boş
forvet belli değil cagne mi Muhammed mi
emre akbaba Babel yedlin Omar arda falcao direk boş oyuncular
Sorun luyindama değil orta saha.
Hayır nelson-alpslan oluyor da luyindama nasıl olmuyor onu anlamadım alpaslan oyun mu kuruyor.

Kaan diyip durmayın geldikten sonra toplu sövme şenlikleri olur.
Kim gelirse gelsin değişen birşey olmaz orta sahada iki oyuncuya ihtiyacımız var. Ve bu takım hala statik oynuyor eğer ofans hattını blok halinde koşturursan sonuç alırsın yoksa 3.lig takımı bile kontraya çıkar

Okaya normalde karşı çıkardım ama gedsonla birlikte alma şansımız varsa direk alalım..okay-gedson-cica gayet iyi duruyor kağıt üstünde .
Taylan geçen yılın üstüne koyacağına hepten geriye gidiyor Berkan desen 8 numara olur ama onun da ciddi eksiği var..

Hayır nelson-alpslan oluyor da luyindama nasıl olmuyor onu anlamadım alpaslan oyun mu kuruyor.

Kim gelirse gelsin değişen birşey olmaz orta sahada iki oyuncuya ihtiyacımız var. Ve bu takım hala statik oynuyor eğer ofans hattını blok halinde koşturursan sonuç alırsın yoksa 3.lig takımı bile kontraya çıkar
Oyun kurmayı bıraktım hocam yediğimiz gollerde izle luyindamayi hep hata hep hata Kasımpaşa maçında hem ofsaytı bozuyor hem adamı tutmuyor iki adam var içerde iki kişi de bizden var luyindama ne yapıyor .
Alpaslana güvenip biraz zaman versek hem orta sahada fazla yabancı oynatiriz hemde her an hata yapacak miyiz diye dusunmeyiz
Tabi ki olayın büyük sorumlusu Fatih hoca takım sahaya yayilamiyor ilerde baskı yok saha parsalizasyonu yok anca ortada sıçan

aslında stopere yerli yazılmasının sebebi yerlilerin marcao, luyi ya da nelson'dan iyi olmaları değil. stoper ve kaleyi yerli yaparsak orta saha ve hücum bölgesinde elimiz çok rahatlıyor. öbür türlü defansa 5 yabancını kullanıyorsun. kalan bölgelere 3 yabancı kalıyor.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt