Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın randers maçından sonra ima ettiği topçu kimdi acaba yaw eray sözene dönüp açıklayayım mı diye sormuştu

Mostafa'yi satan teknik adam ve yonetim acil checkup'tan gecirilmeli. Akli dengeleri yerinde olmayabilir. 10 yildir ulkeye gelmis en komple forveti cop etmeyi ancak Fatih Hoca basarabilirdi.

Menerim kolacıyı yolluyormuş gene bir şeyler karıştırıyorlar. Arkadaş ben anlamadım bunların adamlarına her yerden teklif yağıyor bizde tık yok

Mostafa'yi satan teknik adam ve yonetim acil checkup'tan gecirilmeli. Akli dengeleri yerinde olmayabilir. 10 yildir ulkeye gelmis en komple forveti cop etmeyi ancak Fatih Hoca basarabilirdi.
Komple golcü izlemek istiyorsan Haaland var reis. Komple demek her konuda artisi olan forvet demek. Süratli, teknik kapasitesi yüksek, hava toplari iyi, sutlari bomba gibi olmali komple olmasi icin. Son haftalarda izledigimiz Mostafa'da bu özelliklerin kac tanesi var.

Transfersizlikten çıldırdım.

hqdefault.jpg

Acaba taylanı iyi bir fiyata satıp yerine okayı alma düşüncesi mi var bizimkilerde

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak:

“Umut Meraş’ı biz alacaktık. Bonservis ve istediği ücretten olmadı ve Beşiktaş’a ‘Çekiliyoruz siz alın bize Rıdvan'ı verin’ dedik. Vermeyeceklerse Umut’u biz alsaydık. Aramız açılabilirdi. Beşiktaş, Rıdvan’ı verirse güzellik yapmış olur."

Umut Meraş gibi vasat bir adam bile altın değerinde işlem görüyor. Nihat Özdemir’in ölmesi Türk futbolunun kurtuluşu olacaktır.

7m konuşuluyordu bir ara okay için. o maliyetlere iyiki almamışız şuan 3 civarına bitecek gibi duruyor
O rakamları konuşulduğu zaman herkesin soyup soğana çevirdiği Arap kulüpleri bile bizi soyuyordu.
Müthiş "Tiransfer ekibumuz" olduğu için biz sorunca o rakamlar isteniyordu.
Şimdiki transferlerimizi görenler o rakamları telaffuz edemez bence....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt