Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafayı 12-13 m eurodan aşağıya verirlerse yönetim hoca falan hepsi istifa etsin.Falcao gidiyor Diagne desen ne yaptığı belli değil her an yarı yolda bırakır sadece Halille olacak iş değil

Mostafa gitmesin ya, çok üzülürüm. Ama kendisi gitmek istiyorsa bilemem. Yerine kimi alacağız Diagne mi kalacak tek forvet.

transferin son günlerinde eksik bir iki mevkiyi tamamlarız diye umarken daha kötü şeyler olmasın

Kalı filan olmaz Mustafa’yı çok iyi rakamlar olmadığı sürece kaybetmek kafasızlıktır.

Mustafanın parasıyla Halil gelse mutlu olur muydunuz? Şahsen ben Halil'i o kadar beğenmiyorum. Yerli olmasaydı da istemezdim.
Halilin gelmesinden her türlü mutlu oluruz ancak Mustafa ile alakalı forvet değiller biri pivot santrafor diğeri forvet yani yine adam lazım olduğunu düşünüyorum

Son gün yerine kimi alacaksın 6 milyona. İnanamıyorum böyle mesaj görünce Gomis olayından ders almadık mı?
Şahsi görüşüm performans alamayacağımızı düşündüğümden satılmasını istiyorum ve Halil alınırsa hem yerli olarak avantaj hem başka meziyetleri olsun bizim oyunumuza daha uygun diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt