Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim yeter ki Muhammed gitsin diye bedavaya vermemiştir. Bakalım görelim resmî rakamları.

Mohamed satisini anlıyorum ama Marcao'yu satmak buyuk aptallik olur. Eger cok iyi teklif yoksa (en az 12-13m ve sonraki satistan opsiyon)

IMG_1067.webp

Bordeux opsiyonu karşılar bize 4 m Euro kalır tepe tepe kullanın

•quod erat demonstrandum•

Hahaha zor mu derdik

Yıllardir soyluyorum bizim ihtiyacimiz pivot santrafor değil, tam tersi örnegin Amokachi gibi hem top surebilen hem de rakibi ezip gececek bir boğa lazim. Hatta mumkunse bu profilde bir de kanat. Beyefendi hala pivot santrafor pesinde. Kalburustu hangi takimda pivot kaldi benim aklima gelmiyor.

mustafa gittiyse ve falcao ,diagne kalırsa gol atamadıkları her maç o tribünler bunlara büyük tepki koyar ve bu senede şampiyon olunmazsa ki bu eksiklerle zor bir ihtimal fatih hocada bir daha gelmemek üzere gider yada gönderilir

Düsünsenize sezona forvetsiz devam etme challenge yapiyormusuz bir defa daha. Hem Mostafa hem Diagne hem de Falco gidiyormus bir de.

Kimse böyle bir sey olamaz diyemez bu kulüpte.

ederini bulan ve gitmek isteyen her oyuncunun satılmasından yanayım fakat burada bir sözüm fatih hocaya.

bu adamın adını televizyonlarda bas bas bağıran sen değil miydin? kaldı ki herifin geldiği haliyle şimdiki hali arasında uçurum fark var.

oyuncunun formunu koruması, çalışma alanındaki mutluluğu, gelişimi teknik ekip ve yöneticilerin elinde değil mi?

daha iç sahada taraftar önünde 1 maça çıkmamış adamın bu kadar bıkmasının sorumlusu kim?

bir 4 sene daha santrafor arar dururuz gibime geliyor. sözde yapılanmaya gidiyorsun fakat elindeki potansiyeli en yüksek genci satıyorsun.

genç oyuncu yetiştiriciliği başka birşey. mohamedin önü açık olsun. her zaman şikecilere sapladığı golle hatırlayacağız çöl aslanını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt